AKTUALNO | Spletna klinika - Diagnostika

Magnetna resonanca celotnega telesa

admin Articles, Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca celotnega telesa

Magnetna resonanca celotnega telesa je preiskava, ki omogoča pregled celotnega telesa oziroma posameznih delov telesa.

Read more


Magnetna resonanca glave

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca glave

Kaj je magnetna resonanca glave?

Slikanje z magnetno resonanco je zelo natančna tehnika slikanja telesa. Magnetna resonanca glave deluje na osnovi zelo močnega magnetnega polja in radijskih valov. Oboje povzroči, da atomi v telesu oddajajo signale, ki jih računalnik sestavi v anatomsko sliko.

Read more


Magnetna resonanca samoplačniško

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca samoplačniško

Magnetna resonanca samoplačniško lahko opravite takoj in brez čakalnih vrst v naših Centrih odličnosti za diagnostiko. MR je moderna diagnostična metoda, ki se danes v medicini vse pogosteje uporablja. Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja.

Read more


Gastroskopija v anesteziji

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Gastroskopija v anesteziji

Ste že kdaj opravili preiskavo gastroskopija? Potem veste da gre za zelo neprijetno preiskavo. In da le ta ne bi bila tako neprijetna lahko od sedaj bolniki zaprosijo tudi za pomirjevalo. Na vašo željo ali po priporočilu vašega osebnega zdravnika opravite preiskavo gastroskopija v anesteziji.

Read more


Krčne žile – kompletna diagnostika

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Krčne žile – kompletna diagnostika

pregled-nogeImate boleče noge s pekočo bolečino, občutek utrujenih težkih nog, oteklino okrog gležnjev, nočne krče, srbenje, nemirne noge? Krčne žile na nogah so predstavljajo velik zdravstveni in estetski problem s katerim se sooča kar 60% odraslih oseb.

Read more


Artroskopija kolena brez čakalne dobe!

Spletna Klinika Articles Komentarji so izklopljeni za Artroskopija kolena brez čakalne dobe!

Artroskopija kolena brez čakalne dobe na katero vam ni potrebno več čakati na operacijo v Sloveniji. Poseg lahko na podlagi izdane napotnice opravite znotraj EU že jutri iz ZZZS pa vam povrnejo kompletni strošek posega.

Read more


Magnetna resonanca brez čakalne dobe!

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca brez čakalne dobe!

Magnetna resonanca brez čakalne dobe je na voljo samoplačniško vsem, ki potrebujejo hitro in takojšnjo diagnostiko. MR je le ena od zdravstvenih storitev, na katero se prek Spletne klinike lahko odpravite v tujino (EU) in to brez čakalnih vrst. Zaradi dostopnih cen preiskave in takojšnjih terminov se za ta korak odloča vedno več slovenskih pacinetov.

Read more