AKTUALNO | Spletna klinika - Diagnostika

Gastroskopija samoplačniško

Spletna Klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Gastroskopija samoplačniško po dostopni ceni in terminom takoj.

Gastroskopija samoplačniško z takojšnjim terminom, brez čakanja tudi v sedaciji. V naši partnerski gastroenterološki ambulanti lahko opravite preventivni pregled, specialistični pregled ali preiskavo prebavil. Brez čakalne dobe lahko izbirate med sledečimi preiskavami.

gastroskopija samoplačniško

Endoskopija zgornjih prebavil-gastroskopijo s katero odkrivamo in zdravimo bolezenske spremembe v želodcu, požiralniku in dvanajstniku.

Endoskopija spodnjih prebavil ali kolonoskopija z ileoskopijo je pregled celotnega debelega črevesa in zadnjega dela tankega črevesa. Izkušeni strokovnjaki z vrhunsko opremo na ta način natančno pregledajo sluznico, lahko odvzamejo vzorčke za dodatne preiskave. Če odkrijejo polipe črevesa, ki so možne predrakaste spremembe, jih lahko takoj neboleče odstranijo.

Endoskopski ultrazvok je preiskava za natančnejšo opredelitev sprememb v steni prebavil in v njihovi okolici, za natančen pregled trebušne slinavke in žolčnih izvodil.

Specialisti interne medicine – gastroenterologi opravljajo specialistične preglede in svetovanja, preventivne preglede. Znani so po celoviti obravnavi pacientov, ki jo uspešno opravljajo v sodelovanju z drugimi oddelki. Z preiskavo gastroskopija samoplačniško ste deležni celostne obravnave, brez čakalnih vrst, po ugodni ceni.

gastroskpija samoplačniško aparat

Gastroskopija samoplačniško – cena

Specialistični pregled pri gastroenterologu 65.00 €

Gastroskopija – preiskava zg. prebavil 120.00 €

Globoka sedacija pri gastroskopiji  150.00 €

Analgosedacija pri gastroskopiji  130.00 €

Histologija (1 steklenička)  75.00 €

13 C urea – dihalni test za Helicobacter pylori  68.00 €

Gastroskopija v sedaciji

V našem partnerskem centru lahko načrtovano endoskopsko preiskavo (gastroskopija, kolonoskopija) opravite tudi v sedaciji.  Na izbiro sta dve različni možnosti. 

Gastroskopija samoplačniško v analgosedaciji kar pomeni, da boste ob posegu prejeli zdravila, ki vas bodo umirila, zmanjšala bolečino ter olajšala preiskavo. 

Gastroskopija samoplačniško ali endoskopija v globoki sedaciji s propofolom. Pri tej preiskavi je prisoten dodaten zdravnik, specialist anesteziolog. 

gastroskopija samoplačniško sedacija

V kolikor imate dodatna vprašanja, nam pišite ali nas pokličite na številko 041 440 905. V kolikor želite rezervirati termin preiskave lahko to storites klicem ali preko spletnega obrazca na povezavi: http://spletna-klinika.si/diagnostika/kontakt/

Poklicali vas bomo glede morebitnih podrobnosti ali vam poslali razpoložljiv termin in podrobnosti obiska. Storitev se opravlja v Rogaški – Slovenija.


Magnetna resonanca celotnega telesa

admin Articles, Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca celotnega telesa

Magnetna resonanca celotnega telesa je preiskava, ki omogoča pregled celotnega telesa oziroma posameznih delov telesa.

Read more


Magnetna resonanca glave

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca glave

Kaj je magnetna resonanca glave?

Slikanje z magnetno resonanco je zelo natančna tehnika slikanja telesa. Magnetna resonanca glave deluje na osnovi zelo močnega magnetnega polja in radijskih valov. Oboje povzroči, da atomi v telesu oddajajo signale, ki jih računalnik sestavi v anatomsko sliko.

Read more


Magnetna resonanca samoplačniško

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca samoplačniško

Magnetna resonanca samoplačniško lahko opravite takoj in brez čakalnih vrst v naših Centrih odličnosti za diagnostiko. MR je moderna diagnostična metoda, ki se danes v medicini vse pogosteje uporablja. Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja.

Read more


Gastroskopija v anesteziji

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Gastroskopija v anesteziji

Ste že kdaj opravili preiskavo gastroskopija? Potem veste da gre za zelo neprijetno preiskavo. In da le ta ne bi bila tako neprijetna lahko od sedaj bolniki zaprosijo tudi za pomirjevalo. Na vašo željo ali po priporočilu vašega osebnega zdravnika opravite preiskavo gastroskopija v anesteziji.

Read more


Krčne žile – kompletna diagnostika

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Krčne žile – kompletna diagnostika

pregled-nogeImate boleče noge s pekočo bolečino, občutek utrujenih težkih nog, oteklino okrog gležnjev, nočne krče, srbenje, nemirne noge? Krčne žile na nogah so predstavljajo velik zdravstveni in estetski problem s katerim se sooča kar 60% odraslih oseb.

Read more


Artroskopija kolena brez čakalne dobe!

Spletna Klinika Articles Komentarji so izklopljeni za Artroskopija kolena brez čakalne dobe!

Artroskopija kolena brez čakalne dobe na katero vam ni potrebno več čakati na operacijo v Sloveniji. Poseg lahko na podlagi izdane napotnice opravite znotraj EU že jutri iz ZZZS pa vam povrnejo kompletni strošek posega.

Read more


Magnetna resonanca brez čakalne dobe!

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca brez čakalne dobe!

Magnetna resonanca brez čakalne dobe je na voljo samoplačniško vsem, ki potrebujejo hitro in takojšnjo diagnostiko. MR je le ena od zdravstvenih storitev, na katero se prek Spletne klinike lahko odpravite v tujino (EU) in to brez čakalnih vrst. Zaradi dostopnih cen preiskave in takojšnjih terminov se za ta korak odloča vedno več slovenskih pacinetov.

Read more