Magnetna resonanca samoplačniško

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca samoplačniško

Magnetna resonanca samoplačniško lahko opravite takoj in brez čakalnih vrst v naših Centrih odličnosti za diagnostiko. MR je moderna diagnostična metoda, ki se danes v medicini vse pogosteje uporablja. Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja.

magnetna resonanca samoplačniško

Magnetna resonanca samoplačniško – rešitev takoj ko jo potrebujete

Zagotovljamo vam, da bo vaša preiskava in slikanje z magnetno resonanco samoplačniško potekalo hitro in brez bolečin, da kvaliteta slike omogoča dobro diagnostiko in da boste več kot zadovoljni z ekipo izkušenih specialistov.

Magnetna resonanca samoplačniško lahko opravijo odrasli in otroci, ki potrebujejo takojšnjo dignostiko. MR preiskava majhnih otrok in odraslih se po potrebi lahko izvaja tudi ob sedaciji in/ali anesteziji.

Magnetna resonanca samoplačniško vam zagotavlja hitri odgovor v kolikor gre za sum, ki lahko ogrozi vaše zdravje. Naprava za magnetno resonanco ima edinstveno kombinacijo glavnega magneta in vodilne tehnologije gradientov.

Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja.

Pri slikanju z magnetno resonanco vam zagotavljamo:

Visoka kakovost slike zagotavlja možnost dobrega diagnosticiranja

Magnetna resonanca samoplačniško – preiskave:

MR GLAVE IN VRATU

MR glave,  MRA TOF,  MR difuzijsko-perfuzijsko slikanje,  MR obraza in ostalega,  MR vratu,  € MR protokol epilepsija, MR multipla skleroza, MR temporomandibularnih sklepov,  MR po protokolu za nevrovaskularni konflikt + TOF,  MR glave s kontrastom , MR obraza in ostalega s kontrastom,  MR vratu s kontrastom,  MR protokol epilepsija s kontrastom, MR multipla skleroza s kontrastom, MR temporomandibularnih sklepov s kontrastom

magnetna resonanca glave

MR MIŠIČNO-SKELETNEGA SISTEMA

MR sklepa (rama/komolec/zapestje/roka/kolk/koleno/gleženj/stopalo/SIS …), MR medenice s kolki,  MR artrografija (kolk, rame, zapestje) MR mišic, tumorjev v mehkotkivnih strukturah,  MR hrbtenice,  MR celotne hrbtenice, MR po protokolu za AS: CH, TH, LSH + SIS, MR sklepa s kontrastom, MR medenice s kolki s kontrastom,  MR mišic tumorjev v mehkotkivnih strukturah s kontrastom,  MR hrbtenice s kontrastom

MR TORAKSA IN ABDOMNA

MR prsnega koša in pljuč, MR trebušnih organov (jetra, žolčnik, ledvice, nadledvičnice, pankreas, vranica, mehur), MR jeter,  MR implantantov dojk,  MRCP (pregled žolčnega sistema, žolčnih vodov), MR enterografija (slikanje črevesja), MR male medenice (prostate, rektuma, cerviksa, ovarijske lezije), MR prsnega koša in pljuč s kontrastom, MR trebušnih organov s kontrastom, MR jeter s kontrastom (Primovist), MR dojk s kontrastom, MR male medenice s kontrastom (prostate, rektuma, cerviksa, ovarijske lezije)

magnetna resonanca

Magnetna resonaca samoplačniško – naročanje

Ekipa izkušenih specialistov in prijetno okolje

Termin za slikanje vam zagotovimo v najkrajšem možnem času. Termin si lahko rezervirate na številki 041 440 905 ali preko spletnega obrazca : Naročam se na Magnetno resonanco.

  • magnetna resonanca prvi segment od 200€
  • magnetna resonanca naslednji segment od 110€ (odvisno od ponudnika)
  • kontrastno sredstvo od 50€