Gastroskopija samoplačniško

Spletna Klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Gastroskopija samoplačniško z takojšnjim terminom, brez čakanja tudi v sedaciji. V naši partnerski gastroenterološki ambulanti lahko opravite preventivni pregled, specialistični pregled ali preiskavo prebavil. Brez čakalne dobe lahko izbirate med sledečimi preiskavami.

gastroskopija samoplačniško

Endoskopija zgornjih prebavil-gastroskopijo s katero odkrivamo in zdravimo bolezenske spremembe v želodcu, požiralniku in dvanajstniku.

Endoskopija spodnjih prebavil ali kolonoskopija z ileoskopijo je pregled celotnega debelega črevesa in zadnjega dela tankega črevesa. Izkušeni strokovnjaki z vrhunsko opremo na ta način natančno pregledajo sluznico, lahko odvzamejo vzorčke za dodatne preiskave. Če odkrijejo polipe črevesa, ki so možne predrakaste spremembe, jih lahko takoj neboleče odstranijo.

Endoskopski ultrazvok je preiskava za natančnejšo opredelitev sprememb v steni prebavil in v njihovi okolici, za natančen pregled trebušne slinavke in žolčnih izvodil.

Specialisti interne medicine – gastroenterologi opravljajo specialistične preglede in svetovanja, preventivne preglede. Znani so po celoviti obravnavi pacientov, ki jo uspešno opravljajo v sodelovanju z drugimi oddelki. Z preiskavo gastroskopija samoplačniško ste deležni celostne obravnave, brez čakalnih vrst, po ugodni ceni.

gastroskpija samoplačniško aparat

Gastroskopija samoplačniško – cena

Specialistični pregled pri gastroenterologu 65.00 €

Gastroskopija – preiskava zg. prebavil 120.00 €

Globoka sedacija pri gastroskopiji  150.00 €

Analgosedacija pri gastroskopiji  130.00 €

Histologija (1 steklenička)  75.00 €

13 C urea – dihalni test za Helicobacter pylori  68.00 €

Gastroskopija v sedaciji

V našem partnerskem centru lahko načrtovano endoskopsko preiskavo (gastroskopija, kolonoskopija) opravite tudi v sedaciji.  Na izbiro sta dve različni možnosti. 

Gastroskopija samoplačniško v analgosedaciji kar pomeni, da boste ob posegu prejeli zdravila, ki vas bodo umirila, zmanjšala bolečino ter olajšala preiskavo. 

Gastroskopija samoplačniško ali endoskopija v globoki sedaciji s propofolom. Pri tej preiskavi je prisoten dodaten zdravnik, specialist anesteziolog. 

gastroskopija samoplačniško sedacija

V kolikor imate dodatna vprašanja, nam pišite ali nas pokličite na številko 041 440 905. V kolikor želite rezervirati termin preiskave lahko to storites klicem ali preko spletnega obrazca na povezavi: http://spletna-klinika.si/diagnostika/kontakt/

Poklicali vas bomo glede morebitnih podrobnosti ali vam poslali razpoložljiv termin in podrobnosti obiska. Storitev se opravlja v Rogaški – Slovenija.