V več sodobno opremljenih klinikah, vam zagotavljamo najvišji standard zdravstvenih storitev. Najnovejši dosežki in uporaba najsodobnejše opreme omogoča hitro in kvalitetno obravnavo pacienta, tako v diagnostiki in zdravljenju kot v rehabilitaciji. Edinstvenost in prednost klinik je, da storitev opravite v najkrajšem možnem času, brez čakalnih vrst z možnostjo povračilo stroškov iz ZZZS.

Izberite hitrejšo pot do vašega zdravja! 

Čakalne dobe za pregled pri specialistu, preiskave, operativni poseg, vse to lahko s pomočjo Spletne klinike preskočite in za vaše zdravje poskrbite že jutri.

Zaradi nizkih cen v klinikah čez mejo se mnogo strank odloča za samoplačniške preglede, številni pa dobijo povrnjene stroške s strani ZZZS. Na podlagi evropske direktive o čezmejnem varstvu lahko namreč vsak zavarovanec ZZZS z napotnico odide na pregled ali poseg v drugo državo EU, stroške pa mu zavod vrne.

Številni Slovenci odhajajo v tujino na preglede, denimo na koloskopijo, gastroskopijo v sedaciji,na ostale specialistične preglede, operacije krčnih žil  magnetno resonanco, ultrazvočno diagnostiko, ultrazvok kolkov, diagnostiko bolezni hrbtenice in nevrološko diagnostiko. 

V spodnji obrazec vpišite vaše podatke in označite storitev, ki vas zanima. Naši svetovalci, vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času in vam odgovorili na vsa vaša vprašnja ter vas seznanili z vašimi možnostmi zdravljenja.

Naša ponudba obsega:

  • Gastroskopija
  • Kolonoskopija
  • Diagnostični centri
  • Specialistični pregledi
  • Center za zdravljenje krčnih žil
  • Nevrologija
  • Zdravljenje bolečin
  • Kirurgija
  • Rehabilitacija
  • Center za ženske

 

147675825

Kontaktirajte nas:

Pri skupaj več kot 100 izkušenih zdravnikih, specialistih, zunanjih partnerjih, ostalega osebja in širokim spektrom specialističnih medicinskih storitev vam v prvi vrsti zagotavljamo, da boste ob obisku izbrane klinike deležni  visoko kvalitetnih storitev in strokovnosti zaposlenih na najvišji možni ravni.

Edinstvenost in prednosti klinik, ki jih Spletna klinika zastopa je diagnostika v povezavi z zdravstvenimi programi. Diagnosticirana zdravstvena tveganja in posebne diagnoze v klinikah obravnavajo v skladu z najvišjimi standardi in zahtevami medicinske stroke. Spremljajo najnovejše dosežke in uporabljajo najsodobnejšo opremo, ki omogoča hitro in kvalitetno obravnavo pacienta, tako v diagnostiki in zdravljenju kot v rehabilitaciji. Nudijo osebni stik z zdravnikom – specialistom, individualno svetovanje preko dogovorjenega programa in izbiro zdravnika V polikliniki spoštujejo vaš čas, zato vse preglede opravijo v najkrajšem možnem času.

Poskrbeli bomo, da bo Vaše zadovoljstvo s storitvami na prvem mestu in da bo Vaš obisk izbrane klinike lepa izkušnja in prijetno druženje.