Magnetna resonanca samoplačniška

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca samoplačniška

Magnetna resonanca – termin takoj

Magnetna resonanca samoplačniška je moderna diagnostična metoda, ki se danes v medicini vse pogosteje uporablja. Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja.

Zagotovimo vam lahko da bo vaša preiskava in slikanje z magnetno resonanco potekalo hitro in brez bolečin, da kvaliteta slike omogoča dobro diagnostiko in da boste več kot zadovoljni z ekipo izkušenih specialistov. Z magnetna resonanca samoplačniško pridete do odgovore v najhitrejšem možnem času.

Magnetna resonanca (MR) majhnih otrok in odraslih se po potrebi lahko izvaja tudi v sedaciji in/ali anesteziji.

Magnetna resonanca MR diagnostika – hitro, strokovno. Naprava za magnetno resonanco ima edinstveno kombinacijo glavnega magneta in vodilne tehnologije gradientov.

Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja. Magnetna resonanca se izvaja na najsodobnejšem aparatu – Simens- MAGNETOM Avanto, jakosti magnetnega polja 1.5  Ta naprava MR je edina v regiji, ki ima možnost specifične diagnostike zgodnje poškodbe hrustanca dGEMRIC inm T2 mapiranje. Več o tem si lahko preberete s klikom na povezavo: dGEMRIC MR

Pri slikanju z magnetno resonanco vam zagotavljamo:

  • Visoko kakovost slike z zagotavljanjem dobrega diagnosticiranja
  • Hitro in natančno slikanje
  • Ekipa izkušenih specialistov in prijetno okolje
  • magnetna resonanca prvi segment 200€
  • magnetna resonanca naslednji segment 110€
  • kontrastno sredstvo 55€

Naročanje na magnetna resonanca samoplačniško

Termin za slikanje z magnetno resonanco vam zagotovimo v najkrajšem možnem času. Svoj termin si lahko rezervirate na številki 041 440 905 ali preko spletnega obrazca : Naročam se na Magnetno resonanco