Specialistična bolnica Sveta Katarina je edinstvena bolnica za ortopedijo, kirurgijo, interno medicino, nevrologijo, gastroskopijo in fizikalno medicino s centrom za zdravljenje bolezni hrbtenice in diagnostiko v regiji.

Izberite hitrejšo pot do vašega zdravja!

Čakalne dobe za pregled pri specialistu, preiskave, operativni poseg, vse to lahko s pomočjo Spletne klinike preskočite in za vaše zdravje poskrbite že jutri.

Zaradi nizkih cen v Specialni bolnišnici Sveta Katarina se mnogo strank odloča za samoplačniške preglede, številni pa dobijo povrnjene stroške s strani ZZZS. Na podlagi evropske direktive o čezmejnem varstvu lahko namreč vsak zavarovanec ZZZS z napotnico odide na pregled ali poseg v drugo državo EU, stroške pa mu zavod vrne.

Številni Slovenci odhajajo v Sveto Katarino na preglede denimo na koloskopijo, gastroskopijo, magnetno resonanco, ultrazvočno diagnostiko, ultrazvok kolkov, diagnostiko bolezni hrbtenice in nevrološko diagnostiko. Specialistična bolnišnica je tako priljubljena trudi zato, ker dela tamkajšnja ekipa le v skladu z najvišjimi strokovnimi standardi.

V spodnji obrazec vpišite vaše podatke in označite storitev, ki vas zanima. Naši svetovalci, vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času in vam odgovorili na vsa vaša vprašnja ter vas seznanili z vašimi možnostmi zdravljenja.

Naša ponudba obsega:

  • Center za ortopedijo
  • Center za hrbtenico
  • Diagnostika
  • Gastroenterologija
  • Nevrologija
  • Zdravljenje bolečin
  • Kirurgija
  • Rehabilitacija

sv.katarinaMR

Kontaktirajte nas:

O bolnici Sveta Katarina

Specialistična bolnica Sveta Katarina je edinstvena, najmodernejša specialna bolnica za ortopedijo, kirurgijo, interno medicino, nevrologijo, gastroskopijo in fizikalno medicino s centrom za zdravljenje bolezni hrbtenice in diagnostiko v regiji.

Pri svojem delu se v SB Sveta Katarina držijo načela natančnosti, točnosti in da se vse  preiskave in pregledi opravijo v dogovorjenem terminu. Zagotavljamo vam ekipo najboljših specialistov, ki vas bo  prijazno sprejela in spoštovala vašo pravico, da se vam je potrebno posvetiti z vso skrbnostjo ter z upoštevanjem vaših prepričanj in vrednost.

Svoje storitve nudijo  vsem bolnikom ne glede na raso, spol, starost, zdravstveno stanje, zakonski stan, nacionalnost ali etnično pripadnost, veroizpoved ali vir plačila. V SB Sveta Katarina bodo poskrbeli, da je bolnišnica dostopna bolnikom s oteženim gibanjem in bolnikom s posebnimi potrebami. Poskrbeli bodo za vašo varnost in udobje ter vas spodbujala k sodelovanju pri pregledu ter pri dajanju pripomb in predlogov. V vsakem trenutku ima pacinet pravico zavrniti našo storitev, vendar vam zaupamo, da boste z vašim zdravnikom preučili odločitev o zavrnitvi pregleda in posledice takšne odločitve.

V bolnici uporabljajo najnovejše tehnologije in postopki zdravljenja v sodelovanju z vodilnimi evropskimi in ameriškimi ustanovami in strokovnjaki, kar je garancija za izjemnost dela bolnišnice skladno najvišjim svetovnim standardom dobre medicinske prakse. Sveta Katarina je edina bolnišnica v tem delu Evrope, ki na enem kraju, z multidisciplinarnim pristopom, uporabljajoč najsodobnejšo opremo in najnovejše postopke zdravljenja, omogočajo vrhunsko diagnostiko, najboljši terapijsko-operacijski postopek in individualno pripravljeno rehabilitacijo. Nedvomno je, da je to garancija za najhitrejšo in nebolečo vrnitev v normalno življenje z kvalitetno rešitvijo zdravstvenega problema.

Eden od najbolj vseobsegajočih rehabilitacijskih programov v Republiki Hrvaški se izvaja v naši bolnišnici in obsega tretiranje bolečinskih stanj sklepov in hrbtenice po poškodbah (športne poškodbe, sindromi prenapenjanja) ali zaradi degenerativnih bolezni (artroza, degenerativne spremembe hrbtenice) in nato preoperativno in pooperativno rehabilitacijo po ortopedskih in kirurških posegih.

V SB Sveta Katarina spremljajo najnovejše dosežke in uporabljajo najsodobnejšo opremo, ki omogoča hitro in kvalitetno obravnavo pacienta, tako v diagnostiki in zdravljenju kot v rehabilitaciji. Nudimo vam osebni stik z zdravnikom – specialistom, individualno svetovanje preko dogovorjenega programa in izbiro zdravnika. Ker spoštujemo vaš čas, vam zagotavljamo, da  boste vse preglede opravili v najkrajšem možnem času.

Poskrbeli bomo, da bo Vaše zadovoljstvo s storitvami na prvem mestu in da bo Vaš obisk bolnice prijetna izkušnja.


Pacienti SB Sveta Katarina

V bolnišnici Sveta Katarina se zdravijo pacienti iz ZDA, Kanade, Nemčije, Francije, Irske, Iraka, Slovenije, Avstrije, Avstralije, Libije, BiH, Srbije, Makedonije, Turčije, med njimi pa so bili Doris Pack, igralec hokeja Mathieu Carle, Ivica Olić, Ivica in Janica Kostelić, Niko Kranjčar, Blaženko Lacković, Ivano Balić, Marin Čilić, Blanka Vlašić, Mirko Filipović, Mario Mandžukić, Toni Cetinsky, Severina Vučković in številni drugi.

Nagrade in priznanja

Specialni bolnišnici za ortopedijo, kirurgijo, nevrologijo in fizikalno medicino in rehabilitacijo Sveta Katarina je dne 27.2.2014 svečano podeljena nagrada “The Leading Hospitals of the World”, s čimer se je bolnišnica vključila v seznam redkih evropskih zdravstvenih institucij, kateri je podeljena ta prestižna nagrada. Nagrada se podeljuje bolnišnicah za njihovo izjemnost v raznih področjih dela, predvsem kakovosti storitev, strokovnost kadra in ostalo.

svkatarinanovilogo113620322_1049794675056753_5590225711424250463_n-120x120ebaquada-120x120resize