Virtualna laserska operacija oči

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Virtualna laserska operacija oči

Prva virtualna laserska operacija oči na svetu v Bilić Vision v zagrebški oftalmološki kliniki Bilić Vision. Klinika je prva na svetu, ki je posnela simulacijo operacije laserske odprave dioptrije v 360 stopinjah. Virtualno lasersko operacijo oči lahko na ta način doživite kot pravo s pomočjo virtualnih očal samo v Polikliniki Bilić Vision.

virtualna laserska operacija oči

Virtualni svet in virtualna očala nam omogočajo vstop  »teleportacijo« v paralelni svet ali določeno situacijo in to kar iz domačega fotelja. Do sedaj se je virtualna resničnost (VR) uporabljala bolj za zabavo, vendar se v zadnjem času vse bolj pogosto uporablja tudi v medicinske namene. Psihologi uspešno uporabljajo VR pri zdravljenju različnih strahov in lažjih psihičnih motenj, medtem ko ga študentje medicine na zahodu že uporabljajo pri praktičnih vajah in izpopolnjevanju znanja.

!Želim termin za virtualno lasersko operacijo oči!

Tovrstno prednostno izkušnjo VR-ja sedaj nudimo v Polikliniki Bilić Vision z namenom, da bi svojim pacientom približali izkušnjo laserske odprave dioptrije in jim na ta način pomagali, da se rešijo strahu pred nepoznanim. Zaradi strahu se skoraj 50% pacientov ne odloči za lasersko odpravo dioptrije.

Ekipa specializiranih zdravnikov in medicinskega osebja v Polikliniki Bilić Vision že več kot 12 let izvaja laserske operacije za odpravo dioptrije. V tem času so preko pogovora s pacienti prišli do zaključka, da je strah največja ovira zaradi katere se ljudje ne odločijo za lasersko odpravo dioptrije.

Strah pred lasersko operacijo oči

Najpogostejši strahovi s katerimi se pacienti soočajo so: nepoznavanje poteka operacije, operacijska dvorana, kaj se dogaja pred posegom samim in popolni strah pred nepoznanim zaradi katerega se za lasersko operacijo oči ne odloči skoraj polovica pacientov, ki opravijo predoperativni pregled in so primerni kandidati za lasersko odpravo dioptrije.

!Želim termin za virtualno lasersko operacijo oči!

Doživite občutke med operacijo, odpravite strah in se prepričajte o varnosti posega laserske odprave dioptrije. V Polikliniki Bilić Vision so posneli celotni proces laserske odprave dioptrije v 360°. Izkušnja virtualne resničnosti vključuje celotni proces od prihoda v kliniko, potek operacije vse do odhoda iz klinike po opravljenem posegu.

Kako izgleda virtualna laserska operacija oči?

Najprej se boste udobno namestili in si nadeli virtualna očala. Ko boste pripravljeni se bo pričela vaša virtualna avantura. Znašli se boste na recepciji Poliklinike Bilić Vision na dan vaše operacije. Lahko si ogledate celotni prostor okoli vas na levo in desno. Pogledate gor in dol dejansko boste doživljaji trenutek kot da stojite sredi Poliklinike. V spremstvu medicinskega osebja boste odšli do operacijske dvorane. Doživeli boste pripravo na lasersko operacijo oči. Po pripravi se prične izvajati vaš operativni poseg. Med virtualnim operativnim posegom vam bo zdravnik pojasnjeval kaj se dogaja in kaj določen postopek v operacijskem procesu pomeni. Po končani operaciji sledite navodilom osebja vse do vašega odhoda domov.

Revolucionarno virtualno lasersko odpravo dioptrije lahko doživite samo v Polikliniki Bilić Vision v Zagrebu. Prijavite se na pregled za lasersko odpravo dioptrije. Preverite ali ste kandidat in takoj po opravljenem pregledu doživite svojo osebno virtualno lasersko operacijo oči. Z lastno virtualno izkušnjo se lahko prepričate, da je strah pred operacijo odveč.

Rezervirajte si vaš termin za virtualno izkušnjo že danes s klicem na številko 041 440 905 ali storite to preko spletnega obrazca na spodnji povezavi.

!Želim termin za virtualno lasersko operacijo oči!