Odpravite dioptrijo v jesenskem času

Spletna klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Odpravite dioptrijo v jesenskem času, ko je dan krajši, temperature so nižje in pričenja se obdobje padavin, megle, vetra. Izkoristite vse jesenske popuste, ki smo jih pripravili za vas.

Po dolgem in toplem indijanskem poletju je prišla jesen, ki s seboj prinaša vse tipično za ta letni čas. Uporabniki kontaktnih leč in dioptrijskih očal veste kaj to pomeni. Vse vremenske spremembe vplivajo na slabšo vidljivost in vas omejujejo pri vsakodnevnih aktivnostih. Ena najbolj zoprnih situacij vlaga. Kadar jeseni dežuje in ste nekje zunaj se vaša očala odločijo, da se bodo kar naprej rosila. V tem vlažnem obdobju se vam večkrat zgodi, da očal nimate s čim obrisati. Tudi v meglenih obdobjih velja splošna slaba vidljivost.

odpravite dioptrije v jesenskem času

Jesenski hladen veter pa je sovražnih številka ena za uporabnike kontaktnih leč. Ko se z vetrom pomešata listje in prah lahko to privede do močnega vnetja oči. Vnetja so lahko dolgotrajna in težko jih pozdravimo. Zato v vetrovnih obdobjih oftalmologi priporočajo, da je bolje uporabljati dioptrijska očala. V izogib vsem neprijetnim situacijam, ki jih jesen prinaša je to najboljši letni čas za odpravo dioptrije. Odločite se in dioptrijo odpravite v jesenskem času ter izkoristite vse ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas.

Odpravite dioptrijo v jesenskem času s popusti do 70%!

Preverite če ste kandidat za odpravo dioptrije. Naročite se na pregled za lasersko odpravi dioptrije in izkoristite 70% popusta na ceno kompletnega pregleda. Namesto 100€ boste plačajte samo 30€. Termin za pregled oči si lahko rezervirate na povezavi : Želim pregled s 70% popusta ali nas pokličete na številko 041 440 905.

V jesenskem času smo znižali tudi ceno laserske odprave dioptrije za kar 58%. Za kvalitetnejše življenje brez očal in leč si lahko lasersko odpravo dioptrije privoščite že za 430€ po očesu. Nudimo vam tudi možnost obročnega plačila. Akcija traja do 31.11.2019. Storitev se opravlja v modernem Centru za laserske operacije dr. Knezović v Zagrebu.

Na vas je, da se odločite za prvi korak in se naročite na pregled. Za vse ostalo bodo poskrbeli izkušeni strokovnjaki.