Dioptrijska očala in zaščitna maska

Spletna klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Dioptrijska očala in zaščitna maska pomenita katastrofo za vaš vid. Nošenje zaščitnih mask je en od obveznih ukrepov, ki se jih moramo držati v času okužbe z novim koronavirusom. A ta ukrep za osebe, ki za svoj vid uporabljajo dioptrijska očala ni ravno prijeten, saj se jim zaradi tovrstne zaščite orosijo stekla in to močno vpliva na njihov vid.

dioptrijska očala in zaščitna maska Dioptrijska očala in zaščitna maska – vedno in povsod

Danes doma in po svetu ne smemo v trgovine, lekarne, urade, lokale brez maske na obrazu, s čimer naj bi pripomogli k zaustavitvi širjenja koronavirusa. Zaščitne maske so obvezne tudi na delovnih mestih. Za marsikoga to pomeni, da ima masko na obrazu tudi do 9 ur na dan. A mnogi, ki nosijo dioptrijska očala in zaščitno masko tarnajo, da se jim zaradi maske na nosu in ustih rosijo očala. Prav tako se že marsikdo srečuje z težavami kože obraza, ki je posledica »zaprtega« obraza večino dneva.

Izogibajte se nevarnim kemikalijam

Na trgu obstajajo različna posebna razpršila, ki preprečujejo rosenje stekel. Tudi na spletu boste našli več nasvetov kako z domačimi recepturami preprečite rosenje stekl. Kar pomeni, da poleg tega, da boste »zaprli « večino obraza, boste na področje okoli oči nanašali še detergente, milnice in druga agresivna sredstva, ki na dolgi rok lahko resno škodujejo vaši koži in očem. Oftalmologi močno odsvetujejo uporabo takšnih in drugačnih tekočin in opozarjajo, da s tem svoje oči izpostavljate močnim kemikalijam, ki so prisotne v vseh tovrstnih tekočinah in so posledice za vaš vid lahko trajne.

Odločite se za trajno in varno rešitev

Na srečo obstaja varna in trajna rešitev. In če kdaj, je sedaj čas, da se odločite za trajno lasersko odpravo dioptrije. Laserska odprava dioptrije je eden od najvarnejših medicinskih posegov. Za ta poseg se je odločilo že več kot 60 milijonov ljudi po svetu. Z odpravo dioptrije se boste znebili, dioptrije, astigmatizma in orosenih dioptrijskih očal. Zaščitno masko pa boste po odpravi dioptrije nadeli z manj slabe volje.

Dioptrijska očala in zaščitna maska – akcija

Da bi se tudi vi lahko za vedno poslovili od dioptrijskih očal in si privoščili lasersko odpravo dioptrije smo v Spletni kliniki pozvali najboljše oftalmološke klinike v Zagrebu, da se nam pridružijo v Dioptrijska očala in zaščitna maska, ter vam omogočijo maksimalne popuste na cene za pregled oči in vse metode laserskih odprav dioptrije. Za več informacij pokličite 041 440 905.

Do 70% popusta

Zato vam v času novega korona virusa na kompletni pregled oči priznamo kar 70% popusta. Kar pomeni, da boste namesto 100€ plačali samo 30€. Trajno lasersko odpravo dioptrije in astigmatiza pa lahko opravite že za 399€ / po očesu.

Ne čakajte več, znebite se orosenih očal in si privoščite popoln vid. Prijavite in rezervirajte si svoj termin že danes s klicem na številko 041 440 905  ali preko spletnega obrazca na povezavi: Želim rezervacijo termina