Izbrali smo najboljše specialiste za zdravje vaši oči. V modernih centrih odličnosti vam zagotavljamo individualno medicinsko obravnavo v klinikah opremljenih z najsodobnejšo opremo izvajamo uspešne posege  in z ekipo priznanih specialistov ohranjamo vaš vid v  odlični formi .

Zagotavljamo vam:

  • Ekipo vrhunskih specialistov iz področja oftalmologije in okulistike
  • Individualni pristop do pacienta
  • Specialistične preglede z najnatančnejšo opremo
  • Visoko kakovost storitev
  • Natančnost in strokovnost
  • Kliniko opremljeno z najsodobnejšo opremo
  • Operativne posege po dostopni ceni
  • Odlične rezultate in zdrave oči

Kontaktirajte nas:

Laserska odprava dioptrije je najpogosteje izvajan poseg na svetu!

Stopnja varnosti laserskih operacij oči je danes višja od 98 %. Z napredkom tehnologije in izkušnjami operaterjev pa v zadnjih 30ih letih ne beležijo komplikacij laserskega posega, ki bi lahko trajno poškodovala vid.

Sodobna tehnologija je šla še korak dalje in omogoča individualne in prilagojene posege katerih cilj je ne samo odpraviti dioptrijo, temveč tudi popraviti kakovost vida.

Laserske operacije so trajne v 98 % primerih. Pri 2 % oseb, ki imajo visoke dioptrije, lahko pride do male vrnitve dioptrije. Tudi te osebe, ki so opravile poseg v zadnjih 10ih letih in se jim je dioptrija vrnila, lahko zaradi napredka tehnologije poseg ponovno opravijo brez tveganja za oko.

V dokaz varnosti laserskih posegov štejejo podatki, da se samo v ZDA, kjer veljajo najstrožja zdravstvena merila in regulacije, letno operira čez 1.000.000 oseb. Skupaj z vsemi metodmi, ki se izvajajo je bilo zdravljenih že prek 50 milijonov pacientov po vsem svetu.

Ste tudi vi naveličani dioptrijskih očal ali kontaktnih leč? Se vam očala v zimskem času meglijo, poleti pa drsijo z nosu? Ali vsak tretji dan zaspite z očali, zaradi česar so vedno skrivljena?  Imate zaradi uporabe leč večkrat vnetja?

Če je nekaj izmed naštetega tudi vaša težava, je laserska odprava dioptrije prava rešitev za vas. Za lasersko odpravo dioptrije se odločajo pacienti, ki se želijo znebiti vseh optičnih pripomočkov in si zagotoviti neovirano delo z računalnikom, vožnjo podnevi in ponoči, nemoteno branje in ukvarjanje s športom. Po laserski odpravi dioptrije se lahko ukvarjate celo z ekstremnimi športi, dovoljeno pa je tudi profesionalno ukvarjanje s športom.

Kandidati za lasersko odpravo dioptrije so osebe starejše od 18 let s stabilno dioptrijo.

Z laserjem se lahko izboljšajo dioptrije v razponu: kratkovidnost do –10,0 dioptrije; daljnovidnost do +5,0 dioptrije; astigmatizem do 4,0 dioptrije cilindra; starostna dioptrija.

Največkrat izvajane metode laserske odprave dioptrije so LASIK, PRK in LASIK MONOVISION. Kadar oseba ni primerna za lasersko odpravo dioptrije ima možnost vgradnje 3fiol leč ali multifokalnih leč.