Black Friday laserska odprava dioptrije -60% popust!

Spletna klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Odpravite dioptrijo in uživajte življenje brez očal in kontaktnih leč. Privoščite si popoln vid in praznični čas v vsem njegovem blišču.

Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

 

BLACK FRIDAY LASERSKA ODPRAVA DIOPTRIJE  60% popust!

Privoščite si popoln vid! V paketu Black Friday popustov si z zgodnjo prijavo zagotovite 60% popusta na ceno laserske odprave dioptrije. Namesto 1.010€ po očesu boste za odpravo dioptrije po metodi T-PRK + Custom Q (diagnostika) plačali le 404€ po očesu. Na ostale metode odprave dioptrije pa vam priznamo do 20% popusta.

Ste že pošteno naveličani dioptrijskih očal in kontaktnih leč? Imate dovolj tega, da ste nenehno v strahu, da vam bo leča padla ven, da morate kar naprej čistiti dioptrijska očala medtem ko kuhate, likate, pridete iz hladnega v topli prostor…?

Čas je za lasersko odpravo dioptrije!

Laserska odprava dioptrije je poseg ki traja 10 minut, je brez bolečin saj se izvaja v lokalni anesteziji in je največkrat izveden medicinski poseg na svetu. Komplikacije so možne v 1% primerov in so vse rešljive v roku 24 ur. Zatorej, ne verjemite mitom, da zaradi laserja lahko oslepite, ker vam laser ne more skuriti ali kako drugače poškodovati očesa in po korekciji vaš vid ne more biti slabši od trenutnega stanja. Edina stvar, ki se vam lahko zgodi po laserski odpravi dioptrije je, da se rešite kratkovidnosti, daljnovidnosti, astigmatizma in pripomočkov ki jih potrebujete zaradi naštetega.

Napredna tehnologija omogoča popoln vid

Še pred nekaj leti je bilo nepredstavljivo, da lahko pacienti po opravljenem posegu laserske odprave dioptrije vidijo bolje kot so videli pred operacijo z uporabo očal in leč. Danes nam moderna tehnologija to omogoča. Nove metod odprave dioptrije se razlikuje po zmožnosti natančne meritve vseh nepravilnosti na roženici in natačno odpravo le teh. Rezultat je popoln vid, ki je po operaciji dosti boljši od vida, ki ga imate sedaj z očali in kontaktnimi lečami.

Ali ste kandidat za lasersko odpravo dioptrije?

Za lasersko odpravo dioptrije je v praksi primernih kar 85% oseb ki opravijo pregled. Osebe so primerne če so starejše od 18 let in imajo stalno dioptrije znotraj enega leta. Kandidatom lahko odpravimo dioptrijo od -10 do +6 in do +6 cilindrov astigmatizma. Koregiramo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem osebam, ki si želijo biti brez očal in kontaktnih leč.

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za oftalmologijo v Zagrebu.

Izvejte ali ste kandidat za lasersko odpravo dioptrije in si že danes rezervirajte termin pregleda. Izkoristite 60% popusta na llasersko odpravo dioptrije. Namesto 1.010€ boste plačali samo 404€.

Nazaj na BLACK FRIDAY VSI POPUSTI!