266€ popusta na vse metode laserske odprave dioptrije!

admin Articles Komentarji so izklopljeni za 266€ popusta na vse metode laserske odprave dioptrije!

Laserska operacija oči popust! Izkoristite 266€ popusta na lasersko operacijo oči in 50% popusta na kompletni pregled oči. In se za vedno poslovite od očal in kontaktnih leč 🙂

Laserska operacija oči že za 520€ po očesu!

Izkoristite ugodno ponudbo, ki smo jo za vas pripravili v Polikliniki Bilić Vision, in se za vedno poslovite od očal in kontaktnih leč, zraven pa še prihranite. Za vaš popoln vid sedaj laserska operacija oči 266€ ugodneje. 

POPUST LASERSKA OPERACIJA OČI

V preteklosti so edina rešitev za ljudi z astigmatizmom in dioptrijo bili pripomočki kot so očala in kontaktne leče. Moderna medicina pa je poskrbela, da se potrebe po pripomočkih za dober vid zmanjšujejo. Z varnimi in nebolečimi metodami odprave dioptrije je življenje mnogih, ki so se za ta poseg odločili lažje in kvalitetnejše.

V primerih visokih kratkovidnosti, daljnovidnosti ali astigmatizma, osebe po najnovejših metodah laserske odprave dioptrije niso več odvisne od dioptrijskih očal ali kontaktnih leč. Posegi kot so laserska odprava dioptrije ali vgradnja intraokularnih leč se danes štejejo med rutinske posege, ki ne zahtevajo hospitalizacije in po katerih lahko pacient gre domov še isti dan. Večina pacientov, ki se odloči za enega od omenjenih posegov ne potrebuje bolniške, ker se posegi v praksi opravljajo konec tedna in vikend zadostuje za popolno okrevanje in vrnitev na delo že v začetku tedna.

Pomemben korak v postopku je podroben oftalmološki pregled, ki ga je potrebno opraviti pred operacijo. V kolikor je pregled opravljen strokovno in natančno so tudi rezultati po operaciji pričakovano odlični.

Pri vsakem pregledu je pomembno, da podrobno opravimo vse preiskave in se popolnoma posvetimo pacientu. V smislu preverjanja vseh bolezni v preteklosti na podlagi katerih se lahko določi najboljša rešitev za pacienta.

Za več informacij ali rezervacijo termina nas lahko kontaktirate direktno na enega od spodnjih kontaktov.

Naročanje na pregled za lasersko operacijo oči

V kolikor boste z našimi storitvami po opravljenem pregledu zadovoljni, lahko izkoristite 266€ popusta na izbrano metodo laserske odprave dioptrije. Popusti so na voljo vse do 31.1.2019. Popusti se med seboj ne seštevajo in se ne kombinirajo z drugimi popusti.

Aktualne cene za laserska operacija oči popust, lahko preverite TUKAJ.

Naša kontaktna številka na katero nas lahko pokličete vsak delovnik med 8:00 in 18:00 uro je 041 440 905, lahko se pa naročite preko spleta na povezavi: Naročilo na pregled