Pregled za odpravo dioptrije – popust

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Pregled za odpravo dioptrije – popust

Pregled za lasersko odpravo dioptrije – popust 70%. Znižana cena podrobnega pregleda vseh delov vašega očesa. Namesto redne cene 100€ boste do konca meseca novembra plačali za kompletni pregled samo 30€!

Za določanje primernosti kandidata za poseg mora oko biti zdravo kar pomeni, da se eventuelne nepravilnosti, bolezni ali stanja odpravijo, pozdravijo ali so pod kontrolo pred samim postopkom operacije laserske odprave dioptrije.

Pregled za lasersko odpravo dioptrije popust

Kako poteka pregled za lasersko odpravo dioptrije

Pregled za lasersko odpravo dioptrije se prične z posnetkom roženice s katerim dobimo rezultat reliefa sprednjega in zadnjega dela roženice in njeno debelino. Po teh meritvah se opravi posnetek celotnega očesa s katerimi določimo stanje očesa in preverimo ali so poleg dioptrije prisotne tudi druge nepravilnosti na očesu. Po obeh postopkih preverimo tudi ostrino vida. Sledi pregled v razširjeni zenici kjer se opravijo meritve očesnega pritiska, količina solz, očesno ozadje, nevrološke funkcije višina dioptrije in astigmatizma.
Pregled mrežnice vključuje pregled očesnega živca, rumene pege (center vida) in očesnega ozadja, ki je pogosto tanjše pri osebah z visoko dioptrijo. V primeru zaznanih nepravilnosti se pregled na podlagi izvodov lahko razširi.

Pregled praviloma traja 90 do 120 minut. Če oseba uporablja kontaktne leče jih pred pregledom ne sme uporabljati. Pri uporabi mehkih leč je potrebno brez leč biti tri dni pred pregledom. V primeru uporabe trdih ali poltrdih leč je to 8 dni. Zaradi širjenja zenice je lahko vid po pregledu krajši čas meglen.

Ali sem kandidat za lasersko odpravo dioptrije?

Za lasersko odpravo dioptrije je v praksi primernih kar 85% oseb ki opravijo pregled. Osebe so primerne če so starejše od 18 let in imajo stalno dioptrije znotraj enega leta. Kandidatom lahko odpravimo dioptrijo od -10 do +6 in do +6 cilindrov astigmatizma. Koregiramo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem osebam, ki si želijo biti brez očal in kontaktnih leč.

Naročanje na pregled oči za lasersko odpravo dioptrije

Izvedite ali ste kandidat za lasersko odpravo dioptrije in si že danes rezervirajte termin pregleda. Izkoristite 70% popusta na ceno pregleda. Namesto 100€ plačajte samo 30€. Rezervacijo termina ali za več informacij nas pokličite na številko 041 440 905 ali se prijavite preko spletnega obrazca na povezavi: Želim 70% popusta za pregled oči