Laserska odprava dioptrije cenejša od očal!

Spletna klinika Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Laserska odprava dioptrije cenejša od očal!

Ste kdaj preračunali koliko porabite za očala in leče? Mi smo. In prišli smo do presenetljivih ugotovitev.

Lasersko odpravo dioptrije nekateri še vedno dojemajo kot poseg, ki si ga ne more vsak privoščiti. Kot poseg, ki je rezerviran za privilegirano elito. Za očala ali leče pa smo prepričani, da so nujni pripomoček in pač plačamo toliko kot je potrebno. Vsakič znova.

Spletni kliniki smo se malo poigrali s številkami. Primerjali smo koliko povprečen uporabnik porabi za očala ali leče ter tekočino. V 35 letih za očala porabite okoli 7.000 €, za leče pa nekaj sto evrov manj. Za lasersko odpravo dioptrije pa 1.500 €. Kot lahko vidite, se strošek hitro povrne, če govorimo samo o finančni plati. O tem kako se spremeni kvaliteta življenja, pa vedno znova ugotavljajo naše stranke. Najpogostejši stavek, ki ga po posegu slišimo od njih je: “Žal mi je samo, da nisem prej tega naredil-a!

Ker pa se v Spletni kliniki zavedamo, da tudi 1.500 € ni majhen znesek in ker se trudimo, da bi storitve, ki jih ponujamo bile dostopne vsem, vam omogočamo tudi obročno odplačilo do 12 mesecev. Mnogim našim strankam smo na ta način pomagali do uresničitve njihove želje po odstranitvi dioptrije, kot tudi pri drugih zdravstvenih storitvah, ki so jih potrebovali.

Veliko strank tudi skrbi kako se bodo naročili, kje je klinika, koliko časa potrebujejo od doma do tja in mnoga druga vprašanja, ki se ob takih odločitvah porajajo. To so vprašanja, ki se porajajo vsakemu izmed nas in so povsem običajna. Vendar se z njimi ne bi smeli obremenjevati pred tako odločitvijo, zato te skrbi prevzamemo mi.

 

34710495_ml

Z našimi parterji smo v nenehnem stiku in tako vam v Polikliniki Bilić Vision v Zagrebu hitro uredimo termin za pregled. Odgovorimo vam na vsa vprašanja in vas opremimo z vsem kar potrebujete za pot v Zagreb. Na voljo smo vam tudi za pogovor po pregledu in pred samim posegom. V kolikor se odločite za obročno plačilo, vam priskrbimo vse potrebno za ureditev brezobrestnega kredita.

Prepričajte se sami, da poskrbimo za vse in odgovorimo na vsa vprašanja. Lahko nas pokličete na 041 440 905 ali pa nam pišete na info@spletna-klinika.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Ne odlašajte! Ni vam potrebno več naprej trpeti z očali ali prenašati leč ter vseh zapletov, ki so povezane z njimi. Čas je, da tudi vi spregledate in živite polno aktivno življenje.