Pregled pri ortodontu

ortodont zagreb

Pregled pri ortodontu za otroka je nujen kadar zobozdravnik ugotovi nepravilnosti ugriza ali/in rasti zob. Dobra diagnostika je osnova za določanje uspešnega poteka zdravljenja. Oceni se rast čeljusti in se koregira nepravilna anomalija v primeru ko ena čeljust prehiteva rast druge čeljusti. Po navadi se prične ortodontsko zdravljenje s snemnim zobnim aparatom. V kolikor terapija s snemnim aparatom ni uspešna pacient dobi fiksni zobni aparat.

pregled pri ortodontu na napotnico

Pregled na napotnico

Z napotnico lahko v našem  Centru odličnosti za ortodontijo opravite pregled in posvet in pridobite mnenje o potrebi po zobnem aparatu in zdravljenju. V  primeru izdane napotnice vam zdravstveno zavarovanje krije strošek pregleda in zdravljenja. To velja v vseh državah EU vključno do otrokovega 16. leta, ki je bil vpisan pri ortodontu. Za prvi pregled pri ortodontu pri nas ne boste čakali več kot 7 delovnih dni. Naročanje na prvi pregled lahko opravite preko spletnega obrazca: ŽELIM PRVI PREGLED NA NAPOTNICO.

Pregled za odrasle

Prvi pregled za odrasle je v naši kliniki brezplačen. Na pregled je zaželjeno, da prinesete sliko zob (ortopan). Lahko pa nam sliko zob pošljete tudi po mailu info@spletna-klinika.si z vašimi podatki in v roku 24 ur boste prejeli odgovor z razpoložljivim terminom. Termin pregleda, namestitev zobnega aparata in kontrolne preglede prilagodimo glede na vaš razpoložljiv čas. V kliniki delamo v dopoldanskem ali popoldanskem času, tudi ob sobotah. Termin si lahko rezervirate vsak delovnik med 8:00 in 17:00 uro na številki 041 440 905 ali preko spletne povezave: Naročanje na brezplačni pregled

Pri nas lahko pričakujete le vrhunsko kvaliteto saj imamo v ponudbi zobne aparate priznanih blagovnih znamk, ki se določajo glede na pacientovo anomalijo:

Damon – za težje anomalije in krajše terapije

ClearCorrect– za nevidno ortodontsko zdravljenje

InOvation – samozaklepni sistemi za srednje do težje primere

Forestadent – estetika na prvem mestu

V kolikor želite aktualno ponudbo prejeti na mail kliknite na povezavo in nam pošljite sporočilo: Zanima me aktualna ponudba