SPLETNA KLINIKA

doctor, hospital, healthcare-6701410.jpg
Ker je vaše zdravje na prvem mestu

Smo za vas poiskali kakovostne in priznane klinike.

Potrebujete kakovosto ureditev zobovja? Želite do diagnoze v najkrajšem možnem času? Imate napotnico za ortodonta nimate pa zagotovljene obravnave?

Že od leta 2013 smo znani po cenovno najugodnejših storitveh, hitremu naročanju in prijaznemu vodenju stranke do izbrane storitve. Ne glede na to, ali gre za manjše kozmetične popravke, zobozdravstvene posege, ortodontsko zdravljenje, diagnostiko, kirurgijo vam zagotavljamo najboljšo podporov udobnem in prijaznem okolju. Do sedaj smo vzpostavili odnose z več tisoč strankami tudi za preprosta svetovanja in informacije.

Naše vrednote

Naše delo močno oblikujejo naše temeljne vrednote

01.

Sočutje

Naš cilj je razumeti in skrbeti za potrebe in želje pacientov. Tako, da si vedno vzamemo dovolj časa za pacineta, ga poslušamo in se poskušamo postaviti v njegovo kožo.

02.

Napredek

Vodi nas napredek po prilagajanju različnim situacijam z željo po nenehnem učenju in stremenju k boljšemu. Za nas je napredek spoznavanje novih trendov, tehnologij in dodatna izobraževanja.

03.

Spoštovanje

Spoštujemo vsakogar, ki ga srečamo na naši poti. Odnos do naših pacientov je takšen kot si želimo, da bi ravnali z nami. Ne glede na to ali ste bolnik, pacient, sodelavec so pri nas na prvem mestu prijaznost, razumevanje in spoštovanje.

04.

Pogum

Smo strokovnjaki na svojem področju. Zato je pomembno, da imamo pogum, da storimo kar je prav zavedajoč se, da gre vse v dobro osebe, ki sedi pred nami. Pogumno rečemo tudi ne kadar želje in pričakovanja presegajo našo strokovnost.

Izkušnje pacientov

Kaj pravijo o nas?

Že po prvem klicu sem vedela, da bom izbrala Spletno kliniko. Bili so zelo prijazni, prisluhnili so mojim težavam in ponudili rešitev v zelo kratkem času.
Manja V.
Kot tujec v državi sem imel težavo priti do zobozdravnika. Na spletu sem našel Spletno kliniko in poskusil še pri njih. Še danes ne morem verjeti kako gadko je šlo.
Jamie C.
Iskal sem ortdonta, ki mi bo poravnal zobe hitro in ugodno. Od prvega klica dalje so me v Spletni kliniki informirali o vsem kar me je zanimalo. Izbral sem kliniko v Zagrebu in bi jo priporočal vsem.
Tilen K.
Pokličite

+386 41 440 905

Pišite nam info@spletna-klinika.si