Ortodont na hrvaškem

Ortodontija Spletna klinika za odrasle in otroke

Ortodontija Spletna klinika in center odličnosti za ortodontijo v Zagrebu vam zagotavljamo hitro, ugodno in kakovostno ortodontsko terapijo. Z ekipo izkušenih ortodontov smo v zadnjem letu zaključili 850 ortodontskih terapij in namestili več kot 1000 zobnih aparatov.

do 3.000 evrov povračila za zobni aparat

ORTODONT ZA OTROKE NA NAPOTNICO

Ortodontija Spletna klinika vam omogoča možnost ortodontskega zdravljenja preko napotnice v modernem centru za ortodontijo v Zagrebu.

Kako se prijavim na zdravljenje z napotnico in kako poteka postopek pridobitve povračila stročkov preberite na povezavi: TUKAJ

zobozdravstvo

ORTODONT ZA ODRASLE

Starostne meje za ortodontsko zdravljenje in nošenje fiksnih ortodontskih aparatov NI. Kandidati za zobni aparat so osebe, ki imajo zdrave zobe niso pa zadovoljne z njihovo postavitvijo oziroma imajo nepravilen ugriz.
Za vaš popoln nasmeh, kot ste si ga vedno želeli, v moderno opremljenem Centru odličnosti za ortodontijo nudimo:
  •  BREZPLAČNI prvi pregled in posvet
  •  moderno opremljeno ordinacijo
  •  nove inovativne pristope ortodontskega zdravljenja
  •  najnovejše sisteme zobnih aparatov
  •  hitro in učinkovito zdravljenje
  •  kvalitetno in ugodno storitev
Za rezervacijo termina BREZPLAČNEGA PREGLEDA ali aktualno ponudbo nas pokličite na številko 041440905 ali nam pišite preko spletnega obrazca SPODAJ.

Center odličnosti

Spletna klinika vam v Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu zagotavlja vrhunske ortodontske storitve za otroke, mladostnike in odrasle. Ekipa izkušenih ortodontov k zdravljenju posameznika pristopa individualno in pacientu posveča popolno pozornost ob prvem obisku, v času terapije in po končani terapiji.

V naši ordinaciji nudimo sisteme zobnih aparatov priznanih blagovnih znamk:

ClearCorrect  – nevidni zobni aparati

Damon – samozaklepni sistem fiksnih zobnih aparatov

InOvation – samozaklepni sistem fiksnih zobnih aparatov

Za vsa vprašanja smo vam na voljo vsak delovnik med 8 in 17 uro na številki 041440905 ali preko elektronske pošte info@spletna-klinika.si.