Do 3.000 evrov povračila za zobni aparat!

Do 3.000 povračila stroškov za zobni aparat na Hrvaškem. Pozabite na dolge čakalne vrste: S čezmejnim zdravljenjem do povračila stroškov za zobni aparat!

ortodont zagreb

Čakalne vrste za ortodontske preglede so vse daljše, vendar imamo za vas odlično novico! Več kot 84 tisoč otrok, ki čakajo na ortodontski pregled, lahko zdaj izkoristi edinstveno priložnost za čezmejno zdravljenje s povračilom stroškov za zobni aparat. To vam omogoča Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) in Spletna klinika.

Kako deluje?

Čezmejno zdravljenje, ki vključuje stroške za zobni aparat, je otrokova pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. To pomeni, da se otroku omogoči takojšnje zdravljenje anomalij zobnih položajev in ugriza, hkrati pa ZZZS povrne stroške za zobni aparat. Pravna podlaga za tovrstno obravnavo je 44. člen Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju ter 34. člen Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Kdo lahko koristi to priložnost?

Otroci, stari 11 let ali več, ki imajo veljavno napotnico za ortodonta, so upravičeni do čezmejnega ortodontskega pregleda za zobni aparat s povračilom stroškov s strani ZZZS. Pomembno je, da je ortodontsko zdravljenje opravljeno in plačano, ter da otrok doseže indeks težavnostne stopnje EF nad 15 točk. Ortodontski pregled mora biti opravljen do otrokovega 16. leta, da pravica do povračila stroškov ne zapade.

do 3.000 evrov povračila za zobni aparat

Do 3.000 evrov povračila za zobni aparat!

Spletna klinika vam omogoča dostop do vrhunskih ortodontov v Zagrebu na Hrvaškem. Vedno več pacientov se odloča za ortodontsko zdravljenje na Hrvaškem in tako se povečujejo tudi povračila stroškov za zobni aparat. Ta lahko znašajo celo do treh tisoč evrov, v nekaterih primerih pa so lahko višja. S sodobnimi tehnikami zdravljenja anomalij zobnih položajev in ugriza se otrokovi zobje lahko hitro izravnajo v 12 do 16 obiskih, v nekaterih primerih pa tudi hitreje.

Brezplačni posvet

Poleg informacij, ki jih najdete na naši spletni strani vam nudimo tudi brezplačno telefonsko svetovanje. Na voljo smo vam na telefonski številki 041440905 vsak delovnik med 8 in 17 uro.

ortodont zagreb

Kako se prijaviti?

Če želite izkoristiti to priložnost, da vaš otrok prejme zobni aparat s povračilom stroškov, ga lahko prijavite na čezmejni ortodontski pregled preko telefona na številki 041440905 ali pa pošljete e-pošti info@spletna-klinika.si. Pregledi so na voljo vsak delovni dan in tudi ob sobotah, tako da lahko izberete termin, ki vam najbolj ustreza.

 

Izberite Spletno kliniko in omogočite svojemu otroku brezskrbno zdravljenje z zobnim aparatom, podprto s povračilom stroškov s strani ZZZS. Zaupajte strokovnjakom, ki skrbijo za nasmeh vašega otroka!

Spletna klinika je uradna agencija za čezmejno ortodontsko zdravljenje. Omogoča hitro in učinkovito obravnavo otrok, mladostnikov ter odraslih s slovensko napotnico v sodelovanju z različnimi klinikami na Hrvaškem. Stojimo vam ob strani od rezervacije termina, skozi postopek zdravljenja in pri postopkih prijave in dokumentacije za povračilo stroškov po 44. členu.