Laserska operacija oči

Laserska operacija oči je že več kot 30 let ena najbolj, priljubljenih, učinkovitih in varnih načinov za odpravo dioptrije.

Laserska operacija oči za popoln vid. Si želite videti svet okrog sebe čisto in jasno ter uživati v lepotah življenja brez pripomočkov za vid? Operacija dioptrije vam omogoča, da zaživite polno, neodvisno in svobodno življenje. Poznamo več tehnik operacij dioptrije. Najbolj pogosta metoda,je laserska operacija, ki se za korekcijo dioptrije uporablja že več kot 30 let.

laserska operacija oči

Laserska operacija oči odpravi kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.

In ko gre za kakovost in varnost posegov za odpravo dioptrije, zaupajte vaše oči najboljšim. Mi smo izbrali najboljše očesne klinike z več kot 30 let izkušenj na področju odprave dioptrije. In za izbiro operativne metode odprave dioptrije se vsakemu posamezniku posvetimo z enako 100% mero pozornosti. Pri končni odločitvi o najprimernejši metodi odloča tako zdravstveno stanje pacineta, njegove navade in želje. Samo izkušen očesni zdravnik vam bo lahko pomagal poiskati najboljšo rešitev za vaše oči.
 
laserska operacija oči

Laserska operacija oči - metode

Najpogosteje izvajane metode laserske odprave dioptrije so: LASIK in PRK. Pri obeh metodah se Excimer laser uporablja pri preoblikovanju roženice in odpravi refraktivne napake očesa (daljnovidnost, kratkovidnost in astigmatizem). Pri Lasik metodi se oblikuje pokrovček v sloju roženice, ki se dvigne in nato s pomočjo nato excimer laserja odpravi dioptrijo. V kolikor želimo odpraviti dioptrijo s površine roženice brez reza in oblikovanja pokrovčka se izvajajo metode Lasek in PRK (v glavnem pri tanjših roženicah).

Pregled za poseg

Pregled pred operacijo je zelo podroben in vključuje številne preiskave, ki imajo za cilj dobiti najboljše rezultate po posegu. Pomemben del pregleda je pogovor s pacientom, v katerem zdravnik želi izvedeti vse o pacientovih potrebah, željah in dosedanjim življenjskim navadam. Prav tako se pri vsakem posamezniku posvetimo maksimalno. Kar se da podrobno pojasnimo potek operacije in okrevanja ter s tem preženemo morebitni strah do posega, ki je večini primerov največja ovira pri odločitvi za poseg!

Na pregled se lahko naročite tako, da nam zaupate vaše podatke preko spletnega obrazca na povezavi: ŽELIM SE NAROČITI NA PREGLED

V Centrih odličnosti, ki smo jih izbrali za vas, so vam na voljo razni specialisti z dolgoletnimi izkušnjami za različna področja zdravja oči. Storitve,ki jih nudimo poleg odprave dioptrije so:

Vgradnja in odstranitev leč

Operacija sive mrene

Operacija keratokonusa

Zdravljenje bolezni mrežnice