AKTUALNO | Spletna klinika - Diagnostika

Kolonoskopija v anesteziji

Spletna Klinika Articles Komentarji so izklopljeni za Kolonoskopija v anesteziji , , , ,

Kolonoskopija v anesteziji je pacientu prijaznejša preiskava širokega in končnega dela tankega črevesja z endoskopom. Preiskava nam omogoča, da z očesnim nadzorom ugotovimo bolezenske spremembe v debelem črevesu in danki. Pomaga nam pri določanju vzrokov za bolečino v trebuhu, krvavitev iz danke, kronično zaprtje, kronično drisko in druge črevesne težave.

Read more


Magnetna resonanca dojk

Spletna Klinika Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca dojk

Magnetna resonanca dojk je neboleča in zanesljiva metoda, ki omogoča natančen vpogled v stanje dojke. Gre za temeljito metodo odkrivanja in diagnosticiranja sprememb v tkivu dojke. Največkrat se uporablja pri nosilkah mutacij genov BRCA1 ali BRCA2 ali po rekonstrukciji dojke s silikonskimi vložki. 

Read more


MR ANGIOGRAFIJA MRA

Spletna Klinika Neuvrščeni Leave a comment  

MR angiografija (MRA) je tehnika slikanja žil, ki je vse bolj uporabljana alternativa klasični invazivni angiografiji in različnim CT-angiografskim tehnikam za slikanje krvnih žil v telesu. Prednosti MRA so neinvazivnost, velika kontrastna ločljivost, odsotnost ionizirajočega sevanja ter uporaba zdravju manj nevarnih kontrastnih sredstev.

Read more


MR ENTEROGRAFIJA

Spletna Klinika Articles Komentarji so izklopljeni za MR ENTEROGRAFIJA

MR enterografija je neinvazivna radiološka metoda, ki je namenjena pregledu tankega črevesja. Mr enterografija razkrije spremembe v sklopu kronične vnetne bolezni, tumorske rašče, pooperativne brazgotine.

Read more


Gastroskopija samoplačniško

Spletna Klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Gastroskopija samoplačniško z takojšnjim terminom, brez čakanja tudi v sedaciji. V naši partnerski gastroenterološki ambulanti lahko opravite preventivni pregled, specialistični pregled ali preiskavo prebavil. Brez čakalne dobe lahko izbirate med sledečimi preiskavami.

Read more


Magnetna resonanca celotnega telesa

admin Articles, Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca celotnega telesa

Magnetna resonanca celotnega telesa je preiskava, ki omogoča pregled celotnega telesa oziroma posameznih delov telesa.

Read more


Magnetna resonanca glave

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca glave

Kaj je magnetna resonanca glave?

Slikanje z magnetno resonanco je zelo natančna tehnika slikanja telesa. Magnetna resonanca glave deluje na osnovi zelo močnega magnetnega polja in radijskih valov. Oboje povzroči, da atomi v telesu oddajajo signale, ki jih računalnik sestavi v anatomsko sliko.

Read more


Magnetna resonanca samoplačniško

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Magnetna resonanca samoplačniško

Magnetna resonanca samoplačniško lahko opravite takoj in brez čakalnih vrst v naših Centrih odličnosti za diagnostiko. MR je moderna diagnostična metoda, ki se danes v medicini vse pogosteje uporablja. Slikanje z magnetno resonanco je popolnoma brez bolečin in varno, kar pomeni brez škodljivega sevanja.

Read more


Gastroskopija v anesteziji

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Gastroskopija v anesteziji

Ste že kdaj opravili preiskavo gastroskopija? Potem veste da gre za zelo neprijetno preiskavo. In da le ta ne bi bila tako neprijetna lahko od sedaj bolniki zaprosijo tudi za pomirjevalo. Na vašo željo ali po priporočilu vašega osebnega zdravnika opravite preiskavo gastroskopija v anesteziji.

Read more


Artroskopija kolena brez čakalne dobe!

Spletna Klinika Articles Komentarji so izklopljeni za Artroskopija kolena brez čakalne dobe!

Artroskopija kolena brez čakalne dobe na katero vam ni potrebno več čakati na operacijo v Sloveniji. Poseg lahko na podlagi izdane napotnice opravite znotraj EU že jutri iz ZZZS pa vam povrnejo kompletni strošek posega.

Read more