Diagnostični centri

Diagnostični centri z najmodernejšo diagnostično opremo!

Diagnostični centri v sodelovanju s Spletno kliniko zagotavljajo najvišji standard zdravstvenih storitev. Najnovejši dosežki in uporaba najsodobnejše opreme omogoča hitro in kvalitetno obravnavo pacienta, tako v diagnostiki in zdravljenju kot v rehabilitaciji. Edinstvenost in prednost klinik je, da storitev opravite v najkrajšem možnem času, brez čakalnih vrst tudi z možnostjo povračilo stroškov iz ZZZS.

diagnostični centri
V diagnostičnih centrih vam nudimo spodaj naveden storitve. Za več infomacij kliknite na storitev za katero se zanimate.

Magnetna resonanca

Gastroskopija

Kolonoskopija

Specialistični pregledi

RTG preiskave

Ultrazvočne preiskave

Laboratorijske preiskave

Razširjeni preventivni pregledi

Analiza sestave telesa

Akupunktura,…

Izberite hitrejšo pot do vašega zdravja! 

Čakalne dobe za pregled pri specialistu, preiskave, operativni poseg, vse to lahko s pomočjo Spletne klinike preskočite in za vaše zdravje poskrbite že danes. V diagnostičnih centrih v Sloveniji in na Hrvaškem lahko željeno storitev samoplčaniško ali preko napotnice opravite že v nekaj dneh. Vse več Slovencev se odloča za samoplačniške storitve čez mejo, številni pa dobijo povrnjene stroške s strani ZZZS. Na podlagi evropske direktive o čezmejnem varstvu lahko namreč vsak zavarovanec ZZZS z napotnico odide na pregled ali poseg v drugo državo EU, stroške pa mu zavod vrne.

V tujino z napotnico

Številni Slovenci odhajajo v tujino na preglede, denimo na koloskopijo, gastroskopijo v sedaciji,na ostale specialistične preglede, razne operativne posege, magnetno resonanco, ultrazvočno diagnostiko, ultrazvok kolkov, diagnostiko bolezni hrbtenice in nevrološko diagnostiko. 

Pri skupaj več kot 100 izkušenih zdravnikih, specialistih, zunanjih partnerjih, ostalega osebja in širokim spektrom specialističnih medicinskih storitev vam v prvi vrsti zagotavljamo, da boste ob obisku izbrane klinike deležni  visoko kvalitetnih storitev in strokovnosti zaposlenih na najvišji možni ravni.

Diagnostični centri odličnosti

Edinstvenost in prednost diagnostičnih centrov, ki jih Spletna klinika zastopa je diagnostika v povezavi z zdravstvenimi programi. Diagnosticirana zdravstvena tveganja in posebne diagnoze v klinikah obravnavajo v skladu z najvišjimi standardi in zahtevami medicinske stroke. Spremljajo najnovejše dosežke in uporabljajo najsodobnejšo opremo, ki omogoča hitro in kvalitetno obravnavo pacienta, tako v diagnostiki in zdravljenju kot v rehabilitaciji. Nudijo osebni stik z zdravnikom – specialistom, individualno svetovanje preko dogovorjenega programa in izbiro zdravnika V polikliniki spoštujejo vaš čas, zato vse preglede opravijo v najkrajšem možnem času.

Poskrbeli bomo, da bo Vaše zadovoljstvo s storitvami na prvem mestu in da bo Vaš obisk izbrane klinike lepa izkušnja in prijetno druženje.