Zobozdravstvo

Dobrodošli! Našli ste pravi naslov za estetsko zobozdravstvo. V naših centrih zagotavljamo pacientom obisk v vrhunsko opremljenih centrih, osebje, zdravnike in kirurge z znanjem in izkušnjami, najboljše materiale, delo brez bolečin, prijaznost in predanost posamezniku.

zobozdravstvo

Zobni implantatiProtetikaSedacijaEstetikaFiksna protetikaPregledi

Zobozdravstvo – Zobni implantat

Ste izgubili enega ali več zob? Vas zanima trajna rešitev vaše čeljustne problematike? Zakaj so zobni vsadki – implantati najboljša metoda za nadomestitev enega ali več zob?

Zobni vsadek – implantat je posebej izdelan vijak iz titana (biokompatibilen material, ki ga telo sprejema kot svoje lastno), ki se s kirurškim postopkom vgradi v kost zgornje in/ali spodnje čeljusti. Vgradnja vsadka je danes najbolj moderna rešitev za vse oblike brezzobosti, od pomanjkanja enega zoba do pomanjkanja vseh zob.

Kandidati za zobni implantat

So vse osebe, ki so nezadovoljne zaradi manjkajočega enega ali več zob in ki zaradi enega manjkajočega zoba ne želijo posegati v sosednje zdrave in nepoškodovane zobe. Zobni implantati so primerni za osebe, ki so nezadovoljni z običajno zobno protezo, ki v mnogih primerih povzroči motnje pri žvečenju hrane in govoru, kot tudi strah, da bo proteza izpadla. V takšnih primerih se lahko protetika pritrdi na 2 ali več zobnih implantatov. Tukaj govorimo o tehnikah fiksne protetike ne mini implantatih, ALLon2 ali ALLon4 v redkih primerih tudi ALLon6. Oseba je primeren kandidat za zobni implantat – vsadek ne glede na starost, ki nima več mlečnih zob.

V zobozdravstvu z najboljšimi implantološkimi rešitvami in vrhunskimi specialisti na področju oralne kirurgije, vam zagotavljamo:

  • posvetovanje s specialistom pred posegom
  • uporabo visoko kakovostnih materialov
  • vrhunsko opremljeno specialistično ordinacijo za kirurške posege
  • ugodne cene in garancijo za zobne vsadke
  • popolno podporo po vgradnji vsadka
  • zadovoljstvo, oskrbo in lep nasmeh
  • garancijo na opravljeno storitev in materiale
  • 24 urno zdravstveno podporo
  • rešitev za en manjkajoč zob
  • rešitev za več manjkajočih zob in brezzobost

Postopek vgradnje zobnega implantata 

Po pregledu, opravljenem 3D CT slikanju in posvetu s specialistom kirurgom implantologom se zobni implantat  z minimalno invazivno kirurško metodo vgradi v kost, ki se  v celoti zaraste s kostmi in deluje kot njen sestavni del. Po operaciji, se na vsadek pritrjujejo različne protetične opore, ki služijo kot nosilci za keramično krono, mostiček ali kot nosilec za protezo. Krona ali most je stalno protetično nadomestilo, ki nadomešča krono zoba in je edina stvar ki jo lahko vidite po koncu terapije v ustih. Terapija traja od 3 do 6 mesecev in je odvisna od tega, kako se zobni vsadki spajajo v čeljustni kosti. Po končani terapiji, ko se zobni implantati opremijo s protetiko, dobi pacient nov, stabilen in estetski zob za celo življenje.

Vgradnja zobnega implantata brez bolečin

Kirurška vstavitev zobnega implantata je popolnoma brez bolečin, saj poseg poteka v čeljustni kosti, ki se jo predhodno oskrbi z lokalnim anestetikom. Oralni kirurg z izkušnjami izvede poseg v največ 15ih minutah. Za pacienta, ki si želi z zobnim vsadkom nadomestit manjkajoče zobe ali celotno protetiko je najbolj pomembno, da izbere usposobljenega čeljustnega kirurga, ki bo implantološko terapijo načrtoval skladno s potrebami pacienta.

Zobni_implantati_mostiček

Zobni vsadek je idealna rešitev!

Rešitev za en manjkajoči zob

V primeru enega manjkajočega zoba je implantat najboljša rešitev, saj v celoti ohranimo oba sosednja zoba, katera bi v primeru izdelave klasičnega mostička bilo potrebno obrusiti.

Rešitev ob izgubi več zob

V primeru, da manjka več zob služijo implantati kot nosilci mostička.

Rešitev pri izgubi vseh zob

Možna je rešitev s fiksnimi mostički, ki se pritrdijo na implantate. V čeljust se vstavi od 2 do šest  implantatov na katere se postavi mostiček.

Rešitev ob izgubi vseh zob  s snemno protezo na implantatih

Tovrstna rešitev je cenovno ugodnejša od fiksne protetike in pri tem se vstavita dva do štirje implantati, ki služijo kot sidrišče za protezo. Proteza, ki je pričvrščena na implantatih je stabilnejša od navadne proteze, vendar jo še vedno lahko snamemo za potrebe čiščenja. Po vstavitvi implantata sledi obdobje integracije implantata v kost, ki traja tri do šest mesecev. Za osebe, ki že imajo protetiko na spodnji čeljusti, ki je snemljiva, lahko s to metodo nadgradijo obstoječo protetiko v fiksno snemljivo.


Za več informacij in brezplačni posvet se prijavite preko spodnjega obrazca ali pokličite 041 440 905.


 

Keramična krona

Allon4_fiksna_protetika

Keramične krone so protetični nadomestki, ki se trajno pritrjujejo na brušeni zob ali zobni vsadek. Z namenom obnove izgubljene funkcije in estetike zoba so največktrat opravljena storitev v zobozdravstvu. Zobne krone se izdelujejo v primerih, ko je zob tako poškodovan, da se na njemu ne da narediti plomba, ko je zob oslabljen s kariesom, med endodontskim zdravljenjem ali zaradi poslabšanega protetičnega nadomestka.

Zobje, ki so imeli visoki karies in endodonstko zdravljenje zob imajo po terapiji običajno velike poškodbe, tako da jih je najboljše zaščititi s krono. Iz estetskih razlogov, lahko krone preoblikujejo zobe, ki so obrnjeni ali nagnjeni. Zobna krona je rešitev tudi pri obarvanosti zob in usposobljeni tehnik s pravo izbiro materiala in barve lahko doseže želeni učinek.

crowns1Zobne krone so lahko izdelane iz različnih materialov. Najbolj pogosto uporabljenje krone so :

Kovinsko keramična krona

Popolna keramična krona

Cirkonij keramična krona

Zobni mostiček

Zobni mostiček je stalni protetični nadomestek, ki je namenjen, da zapolni prazen prostor med zobmi, ki preprečuje dislokacijo sosednjih zob, poškodbe čeljustnih zglobov ali podpornega tkiva zoba.

Mostiček je sestavljen iz vrste kron, ki so lahko iz kovinske keramike, čiste keramike ali cirkonij keramike. O izbiri materiala se je potrebno
posvetovati z zobozdravnikom. Z izdelavo mosta se doseže ravnovesje v ustni votlini, ki je predpogoj za zdravje kompletne ustne votline.

zobni mostiček

Danes pa nam moderno zobozdravstvo s 3D tehnologijo, ki je revolucija v stomatologiji omogoča, da z enim obiskom zobozdravnika preoblikujemo vaš nasmeh. Nove tehnologije omogočajo zobozdravnikom namestitev keramične luske, zobnega mostička in nove zobne krone v enem dnevu. Teoretično je postopek izdelave zobne krone, mostička in luske v klinikah, ki so opremljene z najnovejšo opremo izdelavo keramičnih lusk in zobnih kron v eni uri.

Kako ustvarjamo v zobozdravstvu popolni zob?

Po brušenju in prepariranju skeniramo zob s posebno 3D kamero, ki je povezana z računalnikom. Pri snemanju se brušeni zobje prikažejo na ekranu v veliki povečavi, kar omogoča vpogled v najmanjše napake in njihovo pravočasno koregiranje, s tem pa je v veliki meri olajšano in pospešeno delo zobozdravnika. Obdelava in priprava zoba za protetično delo mora biti zelo natančna, kar nam moderna tehnologija omogoča. Pri odvzemu znotraj oralnega posnetka s 3D tehnologijo intraoralnim skenerjem se upoštevajo vsi parametri – prepariranje za keramično luskico ali zobno krono, nasprotni zobni niz oziroma ugriz.

Po snemanju, ki traja samo nekaj minut, računalnik simulira ugriz in gibanje čeljusti, da bi protetični nadomestki, razen estetskih, še vrsto let zadovoljevali tudi funkcionalno delovanje (ugriz, govor, žvečenje).

Tehnologija 3D Intraoral Scanner

Virtualno in hitro oblikovanje popolnega nasmeha. Prednosti 3D intraoral scanner tehnologije:

 • odtis zob ni več potreben
 • skeniramo in pošljemo v laboratorij
 • začasni zobje niso potrebni
 • samo en obisk pri zobozdravniku
 • nova zobna krona ali luska izdelana v samo eni uri

Po 3D skeniranju v ustih, doktor dentalne medicine prične virtualno, računalniško dizajnirati nadomestek. Za en zob je včasih potrebno samo nekaj minut, odvisno od izkušenj in strokovnosti stomatologa. Če „virtualni zob“ zadovoljuje vse pogoje, estetske in funkcionalne, sledi izbira materiala glede na barvo, čvrstost in transparentnost za izdelavo luskice, kronice ali mostička. Po končanem virtualnem oblikovanju zoba ali luske sledi  naslednja faza z vstavljanje keramičnega bloka v rezkalo, ki po navodilih računalnika v samo desetih minutah izdela končen protetični nadomestek. Z vsakim dnem je ponudba materialov, ki se uporabljajo v CAD-CAM tehnologiji vse večja (cirkon, levcitna keramika, litij, disilikat keramika, nano hibridna keramika itd.), kar omogoča, da lahko izdelamo edinstven nadomestek popolne naravnosti, barve in transparentnosti, kar lahko izpolni pričakovanja tudi najzahtevnejših pacientov. Če je pacient zadovoljen, preidemo na fazo trajnega cementiranja, s tem pa je postopek CAD-CAM izdelave protetičnega nadomestka zaključen.

Najpreciznejša izdelava zobnih kron, zobnega mostička in lusk

V naši ordinaciji uporabljamo edinstveno napravo 3D intaroral scanner – Dental wings, ki je izdelana v skladu programske opreme, znotraj oralnega 3D skenerja ter rezkala, s pomočjo katerega se z veliko natančnostjo izdeluje protetični nadomestek. S pomočjo 3D intaroral scanner – Dental wings je možno izdelati kronice iz keramike, kronice na implantatih, luskice, mostičke z velikimi razponi in polnila iz keramičnih materialov (inlay, onlay, overlay) in to v zelo kratkem času in s kakovostjo, ki zadovoljuje tudi najvišjim standardom.


Za več informacij in brezplačni posvet se prijavite preko spodnjega obrazca ali pokličite 041 440 905.


Zobozdravstvo v sedaciji!

Vam asociacija na zobozdravstvene posega zbuja občutek vznemirjenosti in strah? Občutite nepojasnjeno tesnobo? Ste imeli v preteklosti slabe izkušnje pri zobozdravniku? Potem je zobozdravstvo v sedaciji za vas prava izbira!

home-sedation

Medtem ko se vi sproščate, mi delamo na vašem nasmehu! 

Uporaba smejalnega plina med zobozdravniškim posegom omogoča večjo sproščenost in zmanjša občutek bolečine. Inhalacijska sedacija se v zobozdravstvu vse pogosteje uporablja in je vrsta zavestne sedacije, pri kateri s pomočjo vdihavanja mešanice didušikovega oksida in kisika dosežemo pomiritev pacienta in izboljšamo njegovo sodelovanje pri zobozdravniškem posegu.

Komu je sedacija namenjena?

Inhalacijska sedacija se uporablja pri otrocih in tudi odraslih, ki čutijo strah pred zobozdravstvenimi posegi. Primerna je za vse za ljudi, ki se bojijo igel in  ki jih pri posegih v ustih sili na bruhanje, ki želijo sodelovati pri posegu, pa zaradi svojega strahu tega ne zmorejo.

Pred posegom v sedaciji zobozdravnik specialist opravi uvodni pregled. Pogovorimo se o pacientovem splošnem zdravju, razlogih za potrebo po sedaciji, poteku same sedacije in o tem, kaj mora storiti pacient še pred posegom.

Kako poteka zobozdravstvo v sedaciji?

Na dan posega se pacient v ordinaciji namesti na zobozdravniški stol v udoben, ležeč položaj. Na nos mu namestimo posebno masko, ki dovaja mešanico smejalnega plina in kisika. Mešanico plinov vdihuje skozi nos, tako da so usta prosta in je zobozdravniku omogočen neoviran dostop. Sprva nekaj minut diha čisti kisik. Nato postopoma povečujemo odstotek didušikovega oksida in ves čas spremljamo odziv pacienta. Prav tako kot pri običajnemu zobozdravniškemu posegu se tudi med posegom s smejalnim plinom lahko uporablja lokalna anastezija.

Po nekaj minutah vdihavanja smejalnega plina lahko začutimo naslednje učinke:RA+Sedation

 • prijetne mravljince v nogah in rokah,
 • toploto po celem telesu,
 • lahke noge in roke, sproščene mišice,
 • občutek lahkotnosti, ugodje in veselje,
 • zmanjša se občutljivost za bolečino,
 • zmanjšanje strahu in tesnobe,
 • počasnejši odzivi
 • umirja refleks siljenja na bruhanje, 
 • ohranja zaščitne reflekse.

Pričetek zobozdravniškega zdravljenja je mogoč 5 minut po začetku obravnave. Po končanem zdravljenju pacient še 3—5 minut diha 100 % kisik in lahko po koncu posega brez spremstva ordinacijo zapusti. Sedacija s smejalnim plinom je najbolj varna oblika sedacije, ki se uporablja v zobozdravstvu. Varnost zagotavlja tudi naprava, ki ima vrsto varnostnih merilcev in alarmov. Kontraindikacij ni veliko. Te vrste sedacije na primer ne moremo uporabljati, kadar je nos neprehoden, saj je maska nameščena na nos, skozi katerega se vdihava smejalni plin. Usta morajo biti seveda odprta, da lahko zobozdravnik opravi zobozdravniški poseg.

Inhalacijska sedacija je primerna za vse starostne skupine. 


Za več informacij in brezplačni posvet se prijavite preko spodnjega obrazca ali pokličite 041 440 905.

Estetsko zobozdravstvo za popolni nasmeh

Lep in sijoč nasmeh je najboljši kazalnik zdravja, vendar tudi ključ lepega in mladostnega videza. Tako v poslovnem kot v zasebnem življenju imajo zdravi in beli zobje velik pomen, saj pripomorejo k posameznikovi samozavesti.

Estetsko zobozdravstvo vključuje:

 • beljenje zob – metoda beljenja zob se opravi s pomočjo svetilke za beljenje ali z materiali za beljenje. Beli zobje prispevajo lepšem in bolj zdravemu videzu obraza
 • keramične luske (veneers) – majbolj priljubljena in najhitrejša metoda polepšanja nasmeha, izboljšajo barvo, obliko in položaj zoba ter dajejo vašemu nasmehu novo dimenzijo.
 • brez-kovinske krone – zagotavljajo popolno naravno barvo in obliko, izredni lom svetlobe, ne vsebujejo “črne” kovine, kar prispeva k vrhunskem estetskem učinku.
 • free hand bonding
 • strokovno čiščenje in poliranje zob – zelo pogosto zaradi hrane in pijače na zobu ostaja pigmentacija, ki je pomemben pokazatelj začetka nastanka bolezenskih stanj
 • zobni nakit – kristali
 • metodi “Smile design” in “Hollywood smile

Zobne luske

Zobne luske so idealna rešitev za tiste, ki si želijo lep nasmeh brez velikega poseganja v zobe z njimi pa rešujemo različne težave z zobmi:

 • madeži na zobeh,
 • zabarvani zobje,
 • obsežna zobna gniloba,
 • velike zalivke na sprednjih zobeh,
 • kratek ali odlomljen zob,
 • zob nepravilne oblike,
 • povečani razmaki med zobmi in
 • razne ortodontske nepravilnosti.

Zakaj so zobne luske odlična izbira za popoln nasmeh?

 • s porcelanasto lusko se doseže dolgoročna estetika: zob, ustnic, obraza in mlajši videz osebe
 • porcelan odlično posnema naravno barvo zob
 • porcelanasta luska je odporna na madeže, in je primerna za vse tiste, ki redno uživajo kavo, čaj, rdeče vino in cigarete.

Po posvetovanju s pacientom, se natančno popravi sprednja površina zoba (manj od 0,8 mm) in če je potrebno se belijo okoliški zobje in naredi se odtis. Bolnik dobi začasno lusko, katero nosi med dvema obiskoma. Pri naslednjem obisku se preveri barva, oblika in natančnost končne luske in se utrdi z adhezivno tehniko na predhodno pripravljeni sprednji površini zoba.

Free hand bonding

Za tiste, ki si želijo izboljšati svoj nasmeh brez brušenja zob, keramičnih lusk in keramičnih kron, je free hand bonding prava izbira.

Pacienti pogosto prihajajo in so pripravljeni polepšati svoj nasmeh, vendar jih od tega odvrača poseganje v trde zobne strukture, želijo pa ohraniti svoje zobe. Keramične luske zahtevajo minimalne posege, kar paciente odvrača od postopka.

Obstaja vrsta rešitev za nadomeščanje zlomljenega dela zoba, izboljšanje proporcije in oblike zoba ali redizajn vašega nasmeha v celoti. Ne glede na to, kaj postopek zahteva, vam bomo pomagali, da poiščete najučinkovitejšo rešitev, s katero boste zadovoljni tako z vidika videza kot funkcionalnosti.

Za kaj se pravzaprav gre?

Dentalna tehnologija je v zadnjih letih pri izpopolnjevanju kompozitnih materialov, ki se uporabljajo za zalivke (plombe), naredila velik korak. Ti materiali so se značilno približali vsem lastnostim zobne sklenine in kot takšni se lahko uporabljajo za redizajn nasmeha brez poseganja v zobne strukture. Njihova osnova je narejena iz steklokeramike, kot pri keramičnih luskah, kar pomeni da so estetsko usklajeni s preostalo barvo zoba.

Materiali so odlični, vendar včasih ni lahko zadeti vseh lastnosti naravne barve zoba, potrebni so posebna veščina, tehnika, znanje in izkušnje zdravnika dentalne medicine.


Za več informacij in brezplačni posvet se prijavite preko spodnjega obrazca ali pokličite 041 440 905.

Fiksna protetika na implantatih

Imate snemljivo protezo in z njo niste zadovoljni? Čutite ob uporabi proteze bolečine? Potem ste verjetno že razmišljali o fiksni protetiki, ki je priporočljiva za vse, ki niste zadovoljni s svojo trenutno protezo, ki ste izgubili vse svoje zobe ali pa so vaši  zobje v zelo slabem stanju in so predvideni za puljenje.

Fiksna protetika je idealna rešitev tudi pri osebah, ki imajo minimalno količino kostnine, ki je nujna za vgradnjo implantatov, in pri katerih ne gre za običajno implantantno protetično rehabilitacijo.

Obstaja več načinov fiksne protetike od metod All on 4, All on 6, do minimalno invazivne implantacije z mini implantati, ki je za pacienta dosti bolj prijazna in tudi finančno ugodnejša.

Minimalno invazivna implantacija in fiksna protetika

Izguba zob vodi posledično tudi v izgubo kosti , kjer je bil zob sidran. Zato je velikokrat problem kako in kam postaviti zobne vsadke, saj je kostni volumen nezadosten. Danes sicer obstaja veliko  možnosti, kako povečati kostni volumen s presaditvijo naravne kosti oz. z dodajanjem umetne kosti, vendar pa ti postopki zahtevajo dodatne operativne posege in pa čakanje, da se nova kost vraste, kar po navadi traja šest ali celo več mesecev. Za marsikoga so ti dodatni posegi stvar, katere niso pripravljeni sprejeti in v takšnih primerih so lahko mini implantati rešitev.

V primeru zelo stanjšane čeljusti se za fiksiranje proteze vgrajujejo mini implantati, ki služijo za sprejem in stabilizacijo popolne proteze. V kolikor pacient že ima zadovoljujočo protezo, je možno to prilagoditi na vgrajene implantate. V kolikor s svojo dosedanjo protezo niste zadovoljni vam izdelamo novo. Mini implantati se pogosto nameščajo skozi dlesni brez rezov in šivov, zato govorimo o minimalno invazivni metodi implantacije oziroma vstavljanje implantatov brez operacije. Poseg traja le nekaj minut, ne boli in ne povzroča oteklin. Čuti se le kostni pritisk, ki ga blažimo s hlajenjem in analgetiki. Po vgradnji zobnih implantatov lahko takoj nadaljujete z običajnimi aktivnostmi.

Prednosti posega:

 • traja le nekaj minut,
 • ni rezov in odpiranja sluznice,
 • ni šivov,
 • ni oteklin, bolečin in vnetij,
 • končna oskrba je  možna v 2-12 dneh,
 • bistveno nižji stroški
 • storitev lahko opravite v inhalacijski sedaciji
 • okrevanje dosti lažje, brez bolečin in otekanja

Fiksna proteza za zgornjo čeljust

V zgornjo čeljust namestimo štiri do šest mini zobnih implantatov s posebnimi nadgradnjami v obliki sponk, na katere se pričvrsti proteza.  Takšna proteza nima neba in je za pacienta zelo udobna. Estetika tega izdelka je zelo visoka in higiena enostavna, glede na to, da pacient protezo lahko snema.

Fiksna proteza za spodnjo čeljust

V spodnjo čeljust namestimo dva do štiri mini zobna implantata s posebnimi nadgradnjami v obliki sponk, na katere se pričvrsti proteza.  Takšna proteza je za pacienta zelo udobna. Estetika tega izdelka je zelo visoka in higiena enostavna, ker pacient protezo lahko sam sname in tako skrbi za maksimalno higieno.

Vgradnja mini implantata

Po temeljitem pregledu in opravljenem slikanju se dogovorimo za število in vrsto implantatov. Pri mini implantatih vstavimo vsadek brez operacije,  kar pomeni, da skozi dlesen v kost zvrtamo luknjico, ne da bi pri tem prerezali ali odmaknili dlesen. Implantati pa niso le priviti v kost, ampak se zaradi svoje sestave – titana, s kostjo sčasoma zrastejo. Na zobni implantat privijemo prenosnik, ki zagotovi estetsko in biološko zaporo med umetnim zobom in dlesnijo. Na prenosnik oziroma prilagojene sponke kasneje pritrdimo porcelanski zob oziroma protezo, ki se prilega dlesni in sosednjim zobem ter zagotavlja vrhunski estetski nadomestek manjkajočega zoba ali vseh zob.

Celotni postopek implantacije traja le nekaj minut v lokalni anesteziji oziroma inhalacijski sedaciji.

Končni rezultat so fiksni zobje na zgornji ali spodnji čeljusti in boljše počutje.

Fiksna protetika na klasičnih zobnih implantatih

S pomočjo metode ALL-ON-4, ki v prostem prevodu pomeni »vse na štirih implantatih«, je zobe mogoče nadomestiti že v nekaj urah. To metodo izvajamo pri osebah, ki želijo fiksno protetiko, vendar so izgubile vse svoje zobe ali pa so njihovi zobje v zelo slabem stanju in so predvideni za puljenje. Uporabljamo jo tudi pri osebah, ki imajo minimalno količino kostnine, ki je nujna za vgradnjo implantatov, in pri katerih ne gre za običajno implantatno protetično rehabilitacijo.

zobozdravstvo - implantologija

Z metodo ALL-ON-4 povrnemo nasmeh na vaš obraz, s tem da nadomestimo vse izgubljene strukture in tako spremenimo celoten videz spodnje tretjine obraza, vrnemo podporo ustom in licu ter omogočimo normalno funkcijo žvečenja.

V istem dnevu v nekaj urah vgradimo implantate in izdelamo začasen protetični izdelek, ki ostane fiksiran na implantatih, dokler se ti ne zacelijo. Po približno treh mesecih izdelamo končno protetiko, ki jo nato fiksiramo na obstoječe implantate.

Prednosti metode ALL-ON-4

 • Fiksni zobje v nekaj urah.
 • Cenovno ugodnejša rešitev od običajne implantatno protetične rehabilitacije.
 • Izključuje nadgradnjo kosti in dvig sinusnega dna.
 • Kratek čas okrevanja.
 • Vgrajeni implantati (Nobel Biocare) imajo doživljenjsko garancijo.
 • Povrneta se naraven videz obraza in izgubljena funkcija žvečenja.
 • Dolgoročna rešitev.

Za več informacij in brezplačni posvet se prijavite preko spodnjega obrazca ali pokličite 041 440 905.

Vaš obisk zobozdravnika bo prijetna izkušnja!

Da bo vaš prvi obisk izbrane klinike prijetna izkušnja uredimo vse potrebno v Spletni kliniki.

Rezerviramo vam termin pregleda, ki vam najbolj ustreza, preverimo razpoložljivost termina, pošljemo vaše podatke in želje v izbrano kliniko in vam vse potrebne informacije za vaš obisk. Vse kar morate storiti vi je, da nas pokličete za termin in se na določeni datum in uro zglasite v kliniki.

Man giving thumbs up at dentist officeZa vas si na prvem pregledu vedno vzamemo veliko časa. Najprej vas povabimo v našo ordinacijo, kjer se z vami najprej pogovorimo o vaših glavnih težavah in željah povezanih z vašimi zobmi. Po pregledu vas napotimo na rentgen oziroma CT, po katerem lahko iz posnetkov vidijo strukture, ki niso vidne pri intraoralnem pregledu. Vaš zobe slikamo tudi s fotoaparatom, saj so fotografije vaših zob dobrodošel pripomoček pri morebitni kasnejši protetični rehabilitaciji. Na koncu pregleda se pogovorimo o vaših željah in skupaj z vami izdelamo še načrt za sanacijo vaših zob.


Prijavite se na brezplačni pregled in posvet pri zobozdravniku ali ortodontu s klicem na številko 041 440 905 ali preko spoidnjega kontaktnega obrazca.