Zobozdravnik blog | vse o zobozdravstvu za vaš lep nasmeh

Cena zobnega implantata

Aleksandra Selčan Blog Komentarji so izklopljeni za Cena zobnega implantata

Cena zobnega implantata je odvisna od blagovne znamke, materiala v površini implantata, v delih za nadgradnjo – abutmentom, velikostjo ter obliko implantata.

Read more


Black Friday popust zobni implantat!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust zobni implantat!

Za zdrav in lep nasmeh vam na zobni implantat priznavamo kar 45% popusta. Akcija traja od 29.11.2019 do 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY ZOBNI IMPLANTAT 45% popust!

Read more


Black Friday popust zobne luske!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust zobne luske!

Za popoln nasmeh vam na keramične zobne luske priznavamo kar 20% popusta. Akcija traja od 29.11.2019 do 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY ZOBNE LUSKE 20% popust!

Read more


Dober zobozdravnik je bližje kot si mislite!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Dober zobozdravnik je bližje kot si mislite!

Dober zobozdravnik je vedno aktualna tema. Vsi smo na lovu za dobrim zobozdravnikom pa naj gre za urgentni primer, daljše zdravljenje zob, kontrolni pregled ali estetsko preobrazbo nasmeha.

Read more


Zobna proteza na implantatih

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Zobna proteza na implantatih

Zobna proteza na implantatih omogoča višjo kakovost življenja in trajno rešitev pri brezzobosti v vseh starostnih obdobjih.Zobni implantati pomenijo pomembno prednost in trajno rešitev na področju popolne brezzobosti. Osebe, ki so uporabljale snemno protezo in so jo nadomestile z fiksno, pravijo, da je kakovost njihovega življenja boljša. Read more


Denis Toplak zdravje zob zaupal najboljšim!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Denis Toplak zdravje zob zaupal najboljšim!

Vsi dobro poznamo Denisa Toplaka. Če ne veste točno za koga gre naj vas spomnimo, da je Denis Toplak bil zmagovalec prve sezone šova Kmetija nov začetek in finalist druge sezone šova Kmetija. Drugače pa je Denis športnik, ljubitelj tatoojev, nogometaš, prijatelj, gurman in zelo prijeten in prijazen gospodič. Read more


Fiksna proteza na implantatih

Aleksandra Selčan Blog Komentarji so izklopljeni za Fiksna proteza na implantatih

Fiksna proteza na implantatih je trajna rešitev če imate snemljivo protezo in z njo niste zadovoljni. Čutite ob uporabi snemljive proteze bolečine? Potem ste verjetno že razmišljali o fiksni protetiki, ki je priporočljiva za vse, ki niste zadovoljni s svojo trenutno protezo, ki ste izgubili vse svoje zobe ali pa so vaši  zobje v zelo slabem stanju in so predvideni za puljenje.

Read more


Ortodont na napotnico

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Ortodont na napotnico

Ortodont na napotnico

Pravočasno ortodontsko zdravljenje otrok in mladine je pomembno zaradi razvoja njihovih zob, čeljusti in obraza. Z napotnico slovenskega zobozdravnika vam uredimo, da se vaš otrok zdravi v Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu. Ortodont na napotnico brez čakalne dobe s terminom prvega pregleda že jutri in možnim takojšnjim pričetkom ortodontske terapije.

Read more


Zobne luske – preobrazba nasmeha

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Zobne luske – preobrazba nasmeha

Zobne luske – nov nasmeh v dveh korakih

Zobne luske so tanke individualno izdelane plasti porcelana, ki jih prilepimo na vaše zobe, da jim spremenimo obliko, barvo ali položaj, lahko pa tudi zmanjšamo ali zapremo razmake med zobmi. Zobne luske izgledajo popolnoma naravno in so izdelane iz kvalitetne keramike, ki ojača zobe.

Read more


Zobna krona cena

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Zobna krona cena

Zobna krona – že za 199€!

Zobna krona je protetični nadomestek, ki se izdela v primerih, ko je zob tako poškodovan, da se na njemu ne da narediti plomba, ko je zob oslabljen s kariesom, med endodontskim zdravljenjem ali zaradi poslabšanega protetičnega nadomestka. Zobna krona cena že za 199€! Read more