ZOBNI APARAT

.Zobni aparat za odrasle in otroke.V Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu nudimo storitve za otroke, mladino in odrasle. Ortodontskemu zdravljenju posameznika pristopamo individualno in posvečamo pacientu popolno pozornost ob njegovem obisku.

Zobni aparat za odrasle že od 700€ dalje!

V Centru odličnosti za ortodontijo smo se specializirali na področju ortodontskega zdravljenja odraslih. V kliniki z moderno opremo vam nudimo sisteme fisknih in snemljivih zobnih aparatov priznanih blagovnih znamk kot so Invisalign, Damon, Ormco, Forestadent,…Za več informacij o storitvah in naši ponudbi kliknite na spodnjo povezavo.

zobni aparat

Zobni aparat na napotnico

Zobni aparat za otroke in mladostnike tudi na napotnico. V kolikor vaš otrok še ni dopolnil 16 let in je opravičen do ortdodontskega zdravljenja na napotnico lahko izbere tudi nas. Po EU direktivi imate v primeru predolgih čaklanih dob izbrati ortodonto v katerikoli državi članici EU. Več o tem preberite na spodnji povezavi.

Povračilo stroškov na napotnico ZZZS

Skladno s 44.c členom ZZVZZ ima zavarovana oseba v skladu z določbami Direktive 2011/24/EU pravico do povračila stroškov zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zavarovanja v Republiki Sloveniji in ki jih uveljavi v drugi državi članici Evropske unije. Pred pregledom in pričetkom ortodontske terapije pridobite pri vašem zdravniku napotnico in uveljavite povračilo stroškov opravljene storitve iz naslova ZZZS. Velja za paciente mlajše od 16 let ali za pacinete katerih terapija po zdravljenju v Sloveniji ni bila uspešna.

Naročanje brez – čakalne dobe!

Naročite se na specialistični pregled pri specialistu ortodontije na telefonski številki 041 440 905 ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.Odločite za prvi brezplačni informativni pregled in si rezervirajte termin na telefonski številki 041 440 905 ali pa to storite preko kontaktnega obrazca s klikom na spodnjo povezavo:

! Želim brezplačni pregled in posvet !

V Centru odličnosti za ortodoncijo v Zagrebu vam zagotavljamo takojšnjo obravnavo, kvalitetne storitve, osebni pristop in najboljšo možno oskrbo.

Za več informacij, naročilo na pregled in rezervacijo termina nam lahko tudi pišete in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.