Dober zobozdravnik je bližje kot si mislite!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Dober zobozdravnik je bližje kot si mislite!

Dober zobozdravnik je vedno aktualna tema. Vsi smo na lovu za dobrim zobozdravnikom pa naj gre za urgentni primer, daljše zdravljenje zob, kontrolni pregled ali estetsko preobrazbo nasmeha.

dober zobozdravnik

Dober zobozdravnik, je kakšen?

Kakšen je dober zobozdravnik? Ob vprašanju »kako izbrati dobrega zobozdravnika« se vedno pojavi podvprašanje o kvaliteti dela, ceni storitev, odnosu do pacienta in izkušnjah pacientov. Ker si večina od nas želi najti dobrega zobozdravnika se ponavadi za nasvet najprej obrnemo na svoje bližnje, družino, sodelavce ipd. Velikokrat si pomagamo tudi s spletom, raznimi forumi, ocenami klinik,… Lahko pa je lov na dobrega zobozdravnika dosti lažji v kolikor si že v začetku postavimo merila za katera želimo, da jih ima naš dober zobozdravnik.

Seveda si ne želite najcenejše ali brezplačne zobozdravstvene storitve, izdelka, ki ga je potrebno kmalu popraviti ali zamenjati. Ne želite si storitev preplačati. Želite, da je delo opravljeno strokovno, z dobrimi materiali in da se vam zobozdravnik in osebje v času obiska maksimalno posvečata. Želite vedeti kakšna storitev je bila opravljena. Želite kakovostno storitev na daljši rok.

Nekaj napotkov pri izbiri dobrega zobozdravnika

Ker ste že v naprej določili merila po katerih boste izbrali zobozdravnika vas do njega loči le še nekaj korakov. Danes lahko do različnih ocen o znanju, usposobljenosti, kvaliteti storitev, ceni storitev dostopamo preko spleta zelo hitro. Toda tudi tukaj previdnost ni odveč. Saj poznate rek » ni vse zlato kar se sveti« in ponavadi najbolj bleščeči oglasi s super ugodnostmi ne zagotavljajo kvalitetnih in ugodnih storitev.

Zato zahtevajte sledeče informacije. Dober zobozdravnik jih bo z veseljem in ponosom delil z vami. Povprašajte po izobraževanju, znanju in izkušnjah. Preverite opremljenost zobne ambulante. Pozanimajte se glede diagnostičnih postopkov in materialov ki jih uporabljajo. Pomembo je da ima ambulanta celovito ponudbo storitev – preverite! Po forumih preverite ali so osebe, ki so ambulanto obiskale, bile zadovoljne z obiskom, pristopom, odnosom, informiranjen ipd.

Dober zobozdravnik sledi razvoju in novostim na trgu. Nenehno se udeležuje izobraževanj in izpopolnjuje že pridobeljno znanje. Ker ima že skoraj vsak zobozdravnik ali njegova klinika – ambulanta Facebook, Instagram ali Linkedin boste na teh straneh najenostavneje preverili njegove aktivnosti. In dober zobozdravnik se tudi zelo rad pohvali in deli svoje končne izdelke na družbenih omrežjih.

Dober zobozdravnik – dober dan!

Dober zobozdravnik že ob vašem prvem obisku v vas vzbudi zaupanje. Osebni pristop in zanimanje za zdravje vaših zob je edina stvar na svetu, ki ga zanima ob vašem obisku. Prijazno posluša, upošteva vaše želje in zmožnosti ter vam je pripravljen dati kolikor veliko informacij potrebno. Dober zobozdravnik vam ponudi dobro in pošteno ceno za storitev, ki jo bo potrebno opraviti. Zaveda se, da sta pošten odnos in ugodje pacienta pomembna za uspešno dolgoročno sodelovanje.

dober zobozdravnik

Prepričajte se na lastne oči – zahtevajte brezplačni pregled in posvet!

Dober zobozdravnik je bližje kot si mislite, pa čeprav je zato potrebno iti čez mejo. Ker se slovenci že leta odločamo za obisk zobozdravnikov na Hrvaškem in ker tam rastejo klinike kot gobe po dežju je dilema koga izbrati toliko večja. Kam naj grem, kakšna bo klinika, kakšna bo kvaliteta storitev, itd? Ne razmišljajte preveč, zahtevajte možnost brezplačnega pregleda in posveta.

Vse dileme so odveč saj imate možnost, da obiščete kliniko, opravite brezplačni pregled in posvet in zahtevate ponudbo ter se prepričate v vsej zgoraj našteto. V naših Centrih odličnosti za dentalno zdravje nudimo paket BREZPLAČNEGA PREGLEDA, ki je popolnoma neobvezujoč. V kolikor želite spoznati dobrega zobozdravnika se naročite na pregled s klicem na številko 041 440 905 ali to storite preko spletnega obrazca na povezavi: Želim brezplačni pregled in posvet