Denis Toplak zdravje zob zaupal najboljšim!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Denis Toplak zdravje zob zaupal najboljšim!

Vsi dobro poznamo Denisa Toplaka. Če ne veste točno za koga gre naj vas spomnimo, da je Denis Toplak bil zmagovalec prve sezone šova Kmetija nov začetek in finalist druge sezone šova Kmetija. Drugače pa je Denis športnik, ljubitelj tatoojev, nogometaš, prijatelj, gurman in zelo prijeten in prijazen gospodič.

Znano pa je tudi to, da Denis veliko pozornosti nameni svojemu videzu in stilu. Ker si želi popolnega nasmeha se je po priporočilu prijatelja obrnil na nas. In pot do popolnega nasmeha se je pričela z obiskom Centra odličnosti za estetiko in zobozdravstvo v Zagrebu.

Denis Toplak v Centru odličnosti za zobozdravstvo in ortodontijo 

Dr. Nikola Petričević lastnik in glavni zdravnik v Centru odličnosti za estetiko in zobozdravstvo je že tretje leto zapored prejel laskavi naslov “Naj zobozdravnik” na Hrvaškem. 

V našem centru odličnosti dajemo velik poudarek na osebnem pristopu do pacienta. Zato vas ne posedemo kar takoj v ordinacijo na stol ampak se najprej pogovorimo o Vaših težavah in željah. Po pogovoru sledi pregled. Pri Denisu je na podlagi podrobnega specialističnega pregleda in slikanju zob bilo ugotovljeno, da mu povzročajo preglavice osmice, ki so skrite v dlesni. Denis Toplak ima tudi nekaj sivih plomb iz mladosti, ki jih bomo zamenjali z visoko kvalitetnimi belimi plombami. Plan terapije je da se najprej zamenjajo vse zobne plombe in karies, nato sledi puljenje osmic, določeno na podlagi mnenja specialista ortodontije. Zavihali smo rokave in se še isti dan lotili dela.

Po zobozdravstvenem procesu sledi Denisov najljubši del, ki ga že komaj čaka, zobni aparat. Zaradi osmic in premika zgornji zob je na zgornji čeljusti manjša anomalija, se pa izraža večja anomalija nepravilnosti na spodnji čeljusti, ki je popolnoma zamaknjena in jo je potrebno poravnati.

Pot do popolnega nasmeha v sedaciji

Ob prvem obisku smo določili plan terapije in Denisu predstavili možnost zdravljenja v zavestni sedaciji, ki je odlična rešitev za vse osebe, ki imajo strah pred zobozdravnikom ali jim druge zdravstvene težave onemogočajo zobozdravstveno terapijo. Navdušen nad možnostjo terapije v zavestni sedaciji, smo z Denisom določili prvi korak, zavihali rokave, se lotili dela in določili naslednji datum za nadaljevanje terapije. Ob njegovem naslednjem obisku bomo zamenejali vse plombe in se z ortodontinjo dogovorili glede morebitnega puljenja osmic. Modrostni zobje oz osmice so zobje, ki zrastejo zadnje ali pa sploh ne zrastejo.

Denis Toplak zobozdravstvo v sedaciji

Naslednji korak – zobni aparat

Za učinkovito in hitro ortodontsko terapijo, ki sledi smo predlagali Damon zobni aparat. Damon zobni aparat je po svoji funkciji samozaklepnega sistema trenutno najboljše, kar lahko ortodontija ponudi. Z Damon zobnim aparatom beležimo odlične rezultate in odpravljamo anomalije, ki do sedaj niso bile rešljive z zobnimi aparat. Ortodontska terapija v povprečju traja do dvanajst mesecev. V kolikor gre za manjše estetski anomalije tudi samo osem mesecev. Spremljajte Denisovo pot do popolnega in zdravega nasmeha na naši Facebook in Instagram strani.

Denis Toplak priporoča

»Vsem bi priporočil Spletno kliniko in ekipo zdravnikov, posebaj dr. Nikolo in dr. Domino. Tako prijaznih zdravnikov že dolgo nisem srečal. Zelo sem bil zadovoljen z obiskom. Počutil sem se sproščeno in zelo dobrodošlo. Kot da se poznamo že zelo dolgo. Kar pa je zame najbolj pomembno.«

Glede na vse splošno veselje in zadovoljstvo vas skupaj z Denisom vabimo, da se tudi vi prepričate v strokovnost in prijaznost ekipe naših zdravnikov. Spodaj izberite storitev ki vas zanima.

Brezplačni pregled in posvet ZOBOZDRAVNIK – želim termin

Brezplačni pregled in posvet ORTODONT – želim termin

Prijavljam se na posvet zobozdravstva v SEDACIJI

ZOBNI APARAT za odrasle in otroke 40% popust – želim ponudbo

Brezplačna digitalna diagnostika KOŽE OBRAZA – želim termin

Izberite storitev, ki vas zanima ali nas pokličite na številko 041 440 905. Mi se že veselimo vašega obiska.

Denis Toplak zobozdravnik