Black Friday popust zobni implantat!

admin Blog Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust zobni implantat!

Za zdrav in lep nasmeh vam na zobni implantat priznavamo kar 45% popusta. Akcija traja od 29.11.2019 do 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY ZOBNI IMPLANTAT 45% popust!

Privoščite si zdrav in lep nasmeh! V paketu Black Friday popustov si z zgodnjo prijavo zagotovite 45% popusta na ceno zobnega implantata vrhunske kvalitete. Namesto 700€ boste za zobni implantat plačali samo 385€.

Kaj je zobni implantat?

Zobni implantat ali vsadek je posebej izdelan vijak iz titana ki se s kirurškim postopkom vgradi v kost zgornje in/ali spodnje čeljusti. Vgradnja vsadka je danes najbolj moderna rešitev za vse oblike brezzobosti, od pomanjkanja enega zoba do pomanjkanja vseh zob. Za zobni implantat ali vsadek se odločajo osebe, ki so nezadovoljne zaradi manjkajočega enega ali več zob in s postopkom kot je mostiček ne želijo posegati v sosednje zdrave, nepoškodovane zobe.

Prav tako so zobni vsadki – implantati primerni za osebe, ki so nezadovoljni z običajno snemljivo zobno protezo, ki v mnogih primerih povzroči motnje pri žvečenju hrane in govoru, kot tudi strah, da bo proteza izpadla. Rešitev je v postopku fiksne protetika, ki jo  pritrdimo na dva do štiri zobne implantate ali vsadke. Tukaj govorimo o tehnikah ALL on 2 ali ALL on 4 v redkih primerih tudi ALL on 6.

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za etstetiko in zobozdravstvo v Zagrebu.

Rezultat je zdrav nasmeh naravnega videza. Sedaj je pravi čas, da si privoščite nasmeh, ki si ga želite. Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke: BLACK FRIDAY ZOBNI IMPLANTAT 45% popust!

Nazaj na BLACK FRIDAY VSI POPUSTI!