Artroskopija kolena na napotnico

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Artroskopija kolena na napotnico

Artroskopija kolena na napotnico v Zagrebu

Na poseg artroskopija kolena na napotnico vam ni potrebno več čakati na operacijo v Sloveniji. Poseg lahko na podlagi izdane napotnice opravite v eni od ortopedskih klinikik v  Zagrebu že jutri. ZZZS pa vam povrne kompletni strošek posega.

Artroskopija kolena je minimalno invaziven kirurški poseg, ki se uporablja za diagnostiko in zdravljenje poškodb in obolenj sklepov. Gre za posege, ki so tehnično zahtevnejši od primerljivih klasičnih kirurških posegov, zahtevajo visoko stopnjo izurjenosti operaterja in posebno tehnološko opremljenost, ki jo zagotavljajo v Evropskem centru odličnosti za ortopedijo in imajo zato številne prednosti.

artroskopija kolena na napotnico

Artroskopijo kolena izvedemo odvisno od vrste poškodbe ali obolenja, ki ga z artroskopskim posegom zdravimo v lokalni, spinalni ali splošni anesteziji.

Najpogosteje sta za izvedbo kolenske artroskopije potrebna le dva drobna reza, eden za uvedbo optike in drugi za uvedbo inštrumentov. Med samim posegom je kolenski sklep napolnjen s sterilno fiziološko raztopino. Pri posegu glede na vrsto poškodbe ali obolenja odstranimo okvarjeni ali bolezensko spremenjeni predel tkiva ali rekonstruiramo poškodovane vezi.

Indikacije za artroskopijo kolena

  • Poškodba ali degenerativna okvara meniskusov
  • Znotrajsklepna prosta telesa
  • Poškodbe križnih vezi
  • Začetne degenerativne spremembe hrustanca
  • Poškodbe hrustanca
  • Težave povezane s pogačico
  • Kronično vnetje sinovijske ovojnice

Po posegu artroskopija kolena

Zaradi minimalne invazivnosti je okrevanje po artroskopskih posegih v mnogih pogledih bistveno hitrejše kot po klasičnih. Po tovrstnih operacijah so bolečine manjše, v nekaterih primerih se hitreje povrne funkcija sklepa.

Prednosti posega so manj bolečin po operaciji, hitrejše celjenje, manjši rizik infekcije, zelo hitra vrnitev nazaj k vsakodnevnimi aktivnostmi,…

Za več informacij ali naročanje na pregled pri specialistu ortopedu smo vam na voljo ne telefonski številki 041 440 905 ali preko kontaktnega obrazca http://spletna-klinika.si/ortopedija/kontakt/

Naročanje na artroskopija kolena na napotnico

Naročanje na pregled. http://spletna-klinika.si/ortopedija/kontakt/

Predoperativni pregled 70€. Artroskopija kolena že za 890€.

Naročanje na operacijo kolena http://spletna-klinika.si/ortopedija/kontakt/

Vse informacije o povračilu stroškov najdete na povezavi:

http://spletna-klinika.si/ortopedija/povracilo-stroskov/.

ortopedi_svkatarina

Evropskem centru odličnosti za ortopedijo so se zdravili že mnogi slovenski in hrvaški športniki med njimi so Primož Kozmus, Polona Hercog, Gal Koren, Edo Murtić, Ivica Kostelić, Blanka Vlašič in mnogi drugi!