40% popusta na fiksni zobni aparat

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za 40% popusta na fiksni zobni aparat , , , ,

40% popusta na fiksni zobni aparat v času krompirjevih počitnic.V tednu krompirjevih počitnic ujemite odlično ponudbo in prihranili boste 460€. Ceno fiksnega zobnega aparata smo znižali za 40%!

40% popusta na fiksni zobni aparat

Fiskni zobni aparat je največkrat izbrana metoda zdravljenja napravilnosti postavitve zob ali ugriza. Ortodontska terapija z fiksnim zobnim aparatom se ob ugotovljeni nepravilnosti lahko prične po izrastu vseh stalni zob in ne pozna starostne omejitve.

Odločitev za fiksni zobni aparat je veliko. Najbolj pogosta odločitev pri odraslih osebah je zaradi estetskega videza. Dejstvo je, da pravilna postavitev zob doprinese k lepemu nasmehu ter k večji samozavesti. Pozitivna samopodoba pa je zelo pomembna tudi za najstnike saj vpliva na njihov odnos odnos do okolice in obratno.

Vsekakor pa gre v prvi vrsti za zdravje vaših zob. Če so zobje v ustih nepravilno razporejeni ali gre za odstopanje pri ugrizu se z žvečenjem hrane povzroči velika škoda in hitrejše obraba zob. To lahko privede do težav z zobmi in do izgube zob. Zato je ortodontsko zdravljenje pri ugotovljenih in diagnosticiranih anomalijah nujno.

Z fiksim zobnim aparatom prizanih proizvajalcev in pridobljenim znanjem ter izkušnjami vam ortodont  lahko zagotovi uspešno terapijo. Terapije trajajo od 6 do 18 mesecev odvisno od posameznikove nepravilnosti.  

40% popusta na fiksni zobni aparat v tednu od 26.10.2019 do 30.10.2019

Že danes si rezervirajte termin in obiščite naš Center odličnosti za ortodontijo v Zagrebu. Za vas bomo v tednu krompirjevih počitnic opravljali brezplačne preglede in če se boste odločili za terapijo vam priznamo 40% popusta na fiskni kovinski zobni aparat! Ne zamudite ugodnosti in se prijavite zdaj. Pokličite na številko 041 440 905 ali to storite preko spletnega obrazca na povezavi: Želim 40% popust in brezplačni posvet in pregled

Fiksni zobni aparat – 40%

Redna cena 1.150€  / 

znižana cena 690€ 

Podrobnosti akcijske ponudbe:*Cena velja za zobni aparat eno čeljust in vključuje pregled in posvet, odtis, pripravo zobnega aparata, namestitev aparata, zobni aparat, vse preglede tekom terapije, menjavo žičk in žabic, odstranitev aparata, čiščenje. Retencija ni vključena v ceno. Cena retencija za eno čeljust je 100€. Poleg ugodnosti vam nudimo tudi možnost obročnega plačila. Akcija traja od 26.10.2019 do 30.10.2019.

Center odličnosti za ortodontijo

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu, ki velja za enega najbolj obiskanih centrov s strani slovencev. Obiskali so nas tudi že poznani slovenci dva od teh sta Denis Toplak in Miha Kavčič. To je le še dokaz več, da svoje delo opravljamo strokovno in hitro. Pacienti, ki nas obiščejo postanejo del naše družine in vedno smo veseli njihovega obiska.

Zobni aparat tudi na napotnico

Zdravstvo krije stroške ortodontskega zdravljena znotraj EU za osebe mlajše od 18 let in ki so do 16. leta bile vpisane na seznam ortodontskega zdravljenja. Kako lahko opravite ortodontsko zdravljenje pri nas in kakšen je postopek povračila stroškov preberite TUKAJ. Podrobneje tudi na spletni povezavi NKT- Z – povračilo stroškov.

Ortodont Naročanje

Pregledi so možni vsak ponedeljek in sredo med 13:00 in 20:00 uro ter torek, četrtek in petek med 9:00 in 14:00 uro. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 440 905.

Rezervirajte si svoj termin za prvi brezplačni pregled in posvet na telefonski številki  041 440 905 ali preko kontaktnega obrazca s klikom na spodnjo povezavo: Želim brezplačni pregled in posvet