Ortodont blog | Od A do Ž o ortodontiji in zobnih aparatih

Miha izbral Damon zobni aparat

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Kot mnogi naši pacineti je tudi MIha izbral Damon zobni aparat. Zakaj je Miha izbral Damon zobni aparat? In zakaj je izbral Center odličnosti za ortodontijo v Zagrebu?

Read more


Black Friday 40% popust zobni aparat

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Za popoln nasmeh vam na zobni aparat priznavamo do 40% popusta*. Akcija traja od 29.11.2019 do 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY ZOBNI APARAT do 40% popust!

Read more


40% popusta na fiksni zobni aparat

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za 40% popusta na fiksni zobni aparat , , , ,

40% popusta na fiksni zobni aparat v času krompirjevih počitnic.V tednu krompirjevih počitnic ujemite odlično ponudbo in prihranili boste 460€. Ceno fiksnega zobnega aparata smo znižali za 40%!

Read more


Križni griz

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Križni griz je nepravilni griz, ki se razvije v sprednjem ali v zadnjem predelu ust. Križni griz lahko povzroči nepravilno žvečenje, asimetrijo obraza, obrabo zob, težave v čeljustnem sklepu. Zdravimo ga s fiksnim zobnim aparatom. Za hitrejši potek zdravljenja se predlaga samozaklepni zobni aparat.

Read more


Nepravilni griz

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Nepravilni griz , ,

Nepravilni griz zaradi čeljustnih nepravilnosti in nepravilnega položaja zob lahko privede do različnih bolezni ust, povzroča bolečino, odmik dlesni, poškodbe zobnih vratov, poke na zobeh, poškodbe zalivk, majavost zob, bolečine v žvečnih mišicah,… Zato je nujno potrebno ortodontsko zdravljenje.

Read more


Invisalign zobni aparat

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Invisalign zobni aparat , ,

Invisalign zobni aparat že nekaj let počasi prodira v ortodontske ambulante po svetu in je že kar dobro poznana tehnika ravnanja zob. Invisalign je sinonim za ortodontsko zdravljenje z nevidnimi opornicami in ni navadni zobni aparat sestavljen iz žic in nosilcev.

Read more


Nevidni zobni aparat Invisalign

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Nevidni zobni aparat Invisalign

Ujemite edinstveno priložnost in se nam pridružite na Dnevu odprtih vrat Invisalign na katerem se vam predstavi nevidni zobni aparat Invisalign. Pohitite in si rezervirajte svoj termin za brezplačni pregled ter izkoristite do 40% promocijskega popusta!

Read more


Fiksni zobni aparat

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Fiksni zobni aparat , ,

Fiksni zobni aparat je najpogostejši in najbolj učinkovit način za ravnanje zob oziroma za korekcijo ortodontskih anomalij.

Read more


Zobni aparat nevidne zvezdice

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Zobni aparat nevidne zvezdice

Zobni aparat nevidne zvezdice je fiksni zobni aparat sestavljen iz prozornih keramičnih nosilcev – zvezdic in belih žičk.V moderni ortodontiji je le ta zamenjal klasični kovinski aparat sestavljen iz kovinskih žičk in nosilcev – zvezdic. Fiksni aparat je še vedno najboljša rešitev pri nepravilnosti zob in ugriza le da imate sedaj na izbiro bo aparat viden ali ne.

Read more


Izbral je zobni aparat Damon

Aleksandra Selčan Articles Leave a comment  

Denis Toplak  zmagovalec prve sezone šova Kmetija nov začetek in finalist druge sezone šova Kmetija se je odločil za kompletno preobrazbo svojega nasmeha. Ko se Denis nasmeji bi na prvo žogo rekli, da je njegov nasmeh popoln. Vendar temu ni tako. Zato je Denis Toplak za svoj popoln nasmeh izbral zobni aparat Damon.

Read more