Ortodont na napotnico

Ne zamudite brezplačnega ortodontskega zdravljenja za vašega otroka zaradi dolgih čakalnih vrst. Preskočite čakalne vrste in začnite z zdravljenjem že jutri! Ortodont na napotnico Zagreb.

Ste vedeli, da so v Sloveniji čakalne dobe na prvi pregled pri ortodontu 2 leti in tudi do 4 leta za pričetek terapije. V tem času obstaja velika verjetnost, da bo vaš otrok dopolnil 16 let in ne bo več opravičen do zdravljenja preko zavarovanja. Zato preskočite čakalne vrste, termin za prvi pregled pri našem ortodontu lahko imate že jutri!

Naročite se na prvi pregled pri ortodontu s klikom na povezavo:

Želim termin za prvi pregled pri ortodontu

Pravočasno ortodontsko zdravljenje otrok in mladine je pomembno zaradi razvoja njihovih zob, čeljusti in obraza. Z napotnico slovenskega zobozdravnika vam uredimo, da se vaš otrok zdravi v Centru odličnosti za ortodontijo dr. sc.  Domina Reljanović Protega v Zagrebu brez čakalne dobe s terminom prvega pregleda že jutri in možnim takojšnjim pričetkom ortodontske terapije.

ortodont za otroke

Za otroke do 16. leta se zdravljenje na napotnico brez čakalne se izvaja v moderno opremljeni ordinaciji, skladno z najvišjimi kakovostnimi standardi in prilagojeno pacientovemu času.

Pregled pri ortodontu za zobni aparat

Specialističen pregled za zobni aparat lahko opravite v Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu že jutri.

Ortodont na napotnico za pregled pri ortodontu vključuje diagnostiko čeljustnih in obraznih deformacij, odtis zob in meritve, na podlagi katerih se potrdi ali se otrok lahko zdravi na napotnico in kateri zobni aparat je zanj primeren. Pregled za otroke in odrasle je brezplačen!

Zobni aparat in kontrolni pregledi

V Centru odličnosti za ortodontijo smo specializirani za zdravljenje ortodontskih anomalij otrok in odraslih. Nudimo veliko Izbiro različnih sistemom zobnih aparatov, ki nam omogočajo, da ortodontsko zdravljenje poteka hitro in učinkovito. Zobni aparat se lahko pacientu namesti neposredno po pregledu ali na naslednjem dogovorjenem terminu na zdrave in urejene zobe. Kontrolni pregledi v našem centru se izvajajo na 6 do 10 tednov odvisno od anomalije in sistemov zobnih aparatov, ki jih pri zdravljenju uporabljamo.

Želim brezplačni pregled in posvet

zobni aparat damon

Menjava ortodonta

Pri nas ste dobrodošli vsi, sprejemamo tudi paciente, ki so v procesu ortodontskega zdravljenja vendar z načinom niso zadovoljni. Najbolj pogosti razlogi za menjavo ortodonta so neučinkovita terapija, dolgotrajna terapija,nezanimanje ortodonta za pričetek terapije, ipd. V naši kliniki vas bomo naročili na prvi brezplačni pregled in posvet in se bomo pogovorili o možnostih zdravljenja pri nas. Opravljamo preglede otrok in mladostnikov, ki so napoteni na ortodontsko terapijo in je čakalna doba predolga. V tem primeru imate starši ali skrbniki možnost menjave ortodonta tudi znotraj EU. S tem zagotovite otroku ortodontsko zdravljenje še znotraj omejenega obdobja, ki mu ga zagotavlja ZZZS. Zamenjavo ortodonta vam uredimo takoj in otrok lahko nemudoma prične z terapijo.   

ortodont za otroke in odrasle

Za aktualno ponudbo kliknite na povezavo: Ponudba zobnih aparatov 

Pacient, ki je že bil obravnavan ali zdravljen v Sloveniji in želi nadaljevati zdravljenje v drugi državi EU. Od izbranega ortodonta zahtevate izvirnik napotnice, ortodont zadrži kopijo napotnice. Vlogi za povračilo stroškov zdravljenja v EU priložite tudi dokumentacijo o dosedanjem zdravljenju v Sloveniji.

Ortodont na napotnico v EU

V kolikor se odločite za ortodontsko zdravljenje v EU je prvi korak  pregled pri ortodontu. Po dogovoru pričnete terapijo takoj in zdravljenje plačate ( lahko tudi obročno). Po zaključeni terapiji pa od ZZZS zahtevate povračilo stroška zdravljenja. Pri tem zadnjem koraku vam v Spletni kliniki nudimo vso podporo in vas vodimo čez proces povračila stroškov BREZPLAČNO!

Pravice pacienta do povračila stroškov so opisane na povezavi: Ortodont na napotnico – Povračilo stroškov zdravljenja ZZZS

 

Za več informacij nas lahko pokličete na številko 041 440 905 ali nam pišete preko spletnega obrazca na povezavi: Želim več informacij