Miha izbral Damon zobni aparat

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Kot mnogi naši pacineti je tudi MIha izbral Damon zobni aparat. Zakaj je Miha izbral Damon zobni aparat? In zakaj je izbral Center odličnosti za ortodontijo v Zagrebu?

Miha je obiskal naš Center odličnosti za ortodontijo v Zagrebu po priporočilu prijatelja Denisa Toplaka. Ob njegovem prvem obisku smo opravili pregled in ugotovili anomalije napravilnosti postavitve zob in ugriza. Za učinkovito in hitro ortodontsko terapijo smo mu predlagali Damon zobni aparat.

izbral je damon zobni aparat

Zakaj je Miha izbral Damon zobni aparat?

Damon sistem – zobni aparat je po svoji funkciji samozaklepnega sistema trenutno najboljše, kar lahko ortodontija ponudi. Z Damon zobnim aparatom beležimo odlične rezultate in odpravljamo anomalije, ki do sedaj niso bile rešljive z zobnimi aparat. Ortodontska terapija v povprečju traja od osem do dvanajst mesecev. V kolikor gre za manjše estetski anomalije tudi samo šest mesecev. Miha bo imel zobni aparat zgoraj in spodaj saj je zaradi nepravilnega ugriza to nujno. Kontrolne obiske v naši ordinaciji bo opravljal na vsaka dva meseca. Zobni aparat Damon namreč deluje in se samodejno uravnava med eno in drugo kontrolo. Kar pomeni, da se samozaklepni nosilci v katerih je integrirana kovinska zaponka legirajo oziroma spreminjajo položaj sami od sebe.

Estetski zobni aparat Damon

Ker je Miha dosti tudi na očeh javnosti in da veliko na svoj izgled, bo seveda njegov zobni aparat estetski. Nosilci oz zvezdice so keramični in prozorni in žička, ki drsi med nosilci je v beli barvi. Zaradi majhnosti nosilcev se na razdalji dveh metrov ne vidi, da ima oseba nameščen zobni aparat.

Miha priporoča

»Vsem bi priporočil Spletno kliniko in Center odličnosti za ortodontijo v Zagrebu. Punce so super prijazne, hitre in profesionalne. Z vsakim obiskom sem bil bolj navdušen nad njihovim delom. TOP so! In tudi v času covid situacije so moji prihodi v Zagreb in nazaj bili tekoči brez težav na meji ker so me opramili z vso potrebno dokumentacijo. Vesel sem da sem se odločil za zdravljenje pri njih. Če se odločate za ortodontsko zdravljenje vam toplo priporočam Spletno kliniko in Center v Zagrebu.«

Glede na vse splošno veselje in zadovoljstvo vam Miha in Center odličnosti za ortodontijo podarjata BREZPLAČEN PRVI PREGLED IN POSVET ter do 40% popusta na izbrani zobni aparat.

Prijavite se lahko si klicem na številko 041 440 905 ali preko spletnega obrazca: ŽELIM BREZPLAČNI PREGLED IN POSVET

Akcija traja do 30.10.2020. Za popust ne pozabite vpisati ali kopirati v tekst kodo MIHA40 🙂