Izbral je zobni aparat Damon

Aleksandra Selčan Articles Leave a comment  

Denis Toplak  zmagovalec prve sezone šova Kmetija nov začetek in finalist druge sezone šova Kmetija se je odločil za kompletno preobrazbo svojega nasmeha. Ko se Denis nasmeji bi na prvo žogo rekli, da je njegov nasmeh popoln. Vendar temu ni tako. Zato je Denis Toplak za svoj popoln nasmeh izbral zobni aparat Damon.

Pri Denisu je na podlagi podrobnega specialističnega pregleda in slikanju zob bilo ugotovljeno, da mu povzročajo preglavice osmice, ki so skrite v dlesni. Zaradi še ne izrastlih osmic je na spodnji in zgornji čeljusti opaziti rahel zamik kompletne čeljusti. Ker osmice rastejo in pritiskajo na sosednje zobe bo ta anomalija s časom vidnejša. Zgodilo se bo tudi, da bodo zaradi rasti osmice povzročile težave tudi sedmicam. Da se izogne morebitnim kasnejšim zapletom se je Denis odločil za odstranitev osmic pred tem mu bomo zamenjali vse stare sive plombe z novimi belimi, da bo njegov nasmeh res popoln.

Izbral je zobni aparat Damon

Za učinkovito in hitro ortodontsko terapijo smo Denisu predlagali Damon zobni aparat. Damon zobni aparat je po svoji funkciji samozaklepnega sistema trenutno najboljše, kar lahko ortodontija ponudi. Z Damon zobnim aparatom beležimo odlične rezultate in odpravljamo anomalije, ki do sedaj niso bile rešljive z zobnimi aparat. Ortodontska terapija v povprečju traja od osem do dvanajst mesecev. V kolikor gre za manjše estetski anomalije tudi samo šest mesecev. Denis Toplak bo imel zobni aparat zgoraj in spodaj saj je zaradi zamaknjenosti čeljusti to nujno. Kontrolne obiske bo opravljal na vsaka dva meseca kar je v terapiji z samozaklepnim zobnim aparatom več kot dovolj. Zobni aparat Damon namreč deluje in se samodejno uravnava med eno in drugo kontrolo. Kar pomeni, da se samozaklepni nosilci v katerih je integrirana kovinska zaponka legirajo oziroma spreminjajo položaj sami od sebe.

izbral je zobni aparat damon

Estetski zobni aparat Damon

Ker je Denis Toplak na očeh javnosti in da veliko na svoj izgled, bo seveda njegov zobni aparat estetski. To pomeni, da bodo nosilci keramični prozorni in žička ki drsi med nosilci v beli barvi. Zaradi majhnosti nosilcev se na razdalji dveh metrov ne vidi, da ima oseba nameščen zobni aparat.

izbral je zobni aparat damon

Denis Toplak priporoča

»Vsem bi priporočil Spletno kliniko in ekipo zdravnikov. Tako prijaznih zobozdravnikov in ortodontov že dolgo nisem srečal. Zelo sem bil zadovoljen z obiskom. Počutil sem se sproščeno in zelo dobrodošlo. Kot da se poznamo že zelo dolgo. Kar pa je zame najbolj pomembno.«

Glede na vse splošno veselje in zadovoljstvo vam Denis Toplak in Center odličnosti za ortodontijo podarjata BREZPLAČEN PRVI PREGLED IN POSVET ter do 40% popusta na izbrani zobni aparat.

Vabljeni na brezplačni pregled. Prijave spremljamo do zapolnitve vseh prostih mest preko spletnega obrazca: ŽELIM BREZPLAČNI PREGLED IN POSVET

Akcija traja do 15.10.2019. Za popust ne pozabite vpisati ali kopirati v tekst kodo DENIS ORTO 🙂