Black Friday 40% popust zobni aparat

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Za popoln nasmeh vam na zobni aparat priznavamo do 40% popusta*. Akcija traja od 29.11.2019 do 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY ZOBNI APARAT do 40% popust!

Privoščite si nasmeh, ki ste si ga vedno želeli! V paketu Black Friday popustov si z zgodnjo prijavo zagotovite do 40% popusta na ceno zobnega aparat. *Za fiksni kovinski zobni aparat boste namesto 1.150€ plačali le 690€ za eno čeljust; za fiksni estetski zobni aparat pa boste namesto 1.400€ plačali le 980€ za eno čeljust. V času akcije pa se lahko prijavite na brezplačni pregled!

Fiskni zobni aparat je največkrat izbrana metoda zdravljenja napravilnosti postavitve zob ali ugriza. Ortodontska terapija z fiksnim zobnim aparatom se ob ugotovljeni nepravilnosti lahko prične po izrastu vseh stalni zob in ne pozna starostne omejitve.

Zakaj bi se odločili za zobni aparat?

Odločitev za fiksni zobni aparat je veliko. Najbolj pogosta odločitev pri odraslih osebah je zaradi estetskega videza. Dejstvo je, da pravilna postavitev zob doprinese k lepemu nasmehu ter k večji samozavesti. Pozitivna samopodoba pa je zelo pomembna tudi za najstnike saj vpliva na njihov odnos odnos do okolice in obratno.

Vsekakor pa gre v prvi vrsti za zdravje vaših zob. Če so zobje v ustih nepravilno razporejeni ali gre za odstopanje pri ugrizu se z žvečenjem hrane povzroči velika škoda in hitrejše obraba zob. To lahko privede do težav z zobmi in do izgube zob. Zato je ortodontsko zdravljenje pri ugotovljenih in diagnosticiranih anomalijah nujno.

Kako dolgo traja terapija z zobnim aparatom?

Z fiksim zobnim aparatom prizanih proizvajalcev in pridobljenim znanjem ter izkušnjami vam ortodont  lahko zagotovi uspešno terapijo. Terapije trajajo od 6 do 18 mesecev odvisno od posameznikove nepravilnosti. Ortodont vas lahko z predvideno časovno dolžino terapije z zobnim aparatom seznani na prvem pregledu. Naročite se na prvi brezplačni pregled in izvedite katera rešitev za popoln nasmeh za vas je najboljša.

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu.

Termin za brezplačni pregled in do 40% popusta na zobni aparat si zagotovite zdaj. Z zgodnjo prijavo na povezavi BLACK FRIDAY 40% POPUST ZOBNI APARAT. 

Nazaj na BLACK FRIDAY VSI POPUSTI!