V centru odličnosti za ortodontijo vam zagotavljamo hitro, ugodno in kakovostno ortodontsko terapijo. Z ekipo izkušenih ortodontov smo v zadnjem letu zaključili 850 ortodontskih terapij in namestili več kot 1000 zobnih aparatov.

Spletna klinika – ortodont vam v Centru odličnosti za ortodontijo v Zagrebu zagotavlja vrhunske storitve za otroke, mladostnike in odrasle. Ekipa ortodontov k zdravljenju posameznika pristopa individualno in pacientu posveča popolno pozornost ob njegovem nejgivem prvem obisku, v času terapije in po končani terapiji.

Prosimo izberite storitev ki vas zanima.

ortodont

 

 

[/column]

Kontaktirajte nas:

 

Naročanje brez čakalne dobe!

Pri ortodontu se lahko naročite na specialistični pregled v Center odličnosti za ortodontijo na telefonski številki 041 440 905 ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Vaš prvi obisk na katerem bomo opravili klinični pregled, diagnostiko in pripravili plan terapije je BREZPLAČEN. Termin si lahko rezervirate na telefonski številki 041 440 905 ali pa to storite preko kontaktnega obrazca s klikom na spodnjo povezavo: Naročam se na brezplačni pregled in posvet

Zobni aparati

V Centru odličnosti uporabljamo sisteme zobnih aparatov priznanih blagovnih. S temi sistemi lahko pacientom zagotavljamo uspešne in hitre terapije. Na podlagi določene anomalije pa izberemo sistem, ki je za pacienta najboljša rešitev. Blagovne znamke ki so vam na voljo: Damon, Forestadent, Invisalign, Ormco ipd.

Ortodont na napotnico – Povračilo stroškov ortodontskega zdravljenja na napotnico ZZZS

Skladno s 44.c členom ZZVZZ ima zavarovana oseba v skladu z določbami Direktive 2011/24/EU pravico do povračila stroškov zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zavarovanja v Republiki Sloveniji in ki jih uveljavi v drugi državi članici Evropske unije. Pred pregledom in pričetkom ortodontske terapije pridobite pri vašem zdravniku napotnico in uveljavite povračilo stroškov opravljene storitve iz naslova ZZZS. Velja za paciente mlajše od 16 let ali za paciente katerih terapija po zdravljenju v Sloveniji ni bila uspešna.

Svetovanje glede povračila stroškov je BREZPLAČNO. Za vse informacije smo vam na voljo na številki 041 440 905.