Laserska operacija oči blog - Vse o odpravi dioptrije - Spletna klinika

Black Friday laserska odprava dioptrije -60% popust!

Spletna klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Odpravite dioptrijo in uživajte življenje brez očal in kontaktnih leč. Privoščite si popoln vid in praznični čas v vsem njegovem blišču. Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY LASERSKA ODPRAVA DIOPTRIJE  60% popust!

Privoščite si popoln vid! V paketu Black Friday popustov si z zgodnjo prijavo zagotovite 60% popusta na ceno laserske odprave dioptrije. Namesto 1.010€ po očesu boste za odpravo dioptrije po metodi T-PRK + Custom Q (diagnostika) plačali le 404€ po očesu. Na ostale metode odprave dioptrije pa vam priznamo do 20% popusta.

Ste že pošteno naveličani dioptrijskih očal in kontaktnih leč? Imate dovolj tega, da ste nenehno v strahu, da vam bo leča padla ven, da morate kar naprej čistiti dioptrijska očala medtem ko kuhate, likate, pridete iz hladnega v topli prostor…?

Čas je za lasersko odpravo dioptrije!

Laserska odprava dioptrije je poseg ki traja 10 minut, je brez bolečin saj se izvaja v lokalni anesteziji in je največkrat izveden medicinski poseg na svetu. Komplikacije so možne v 1% primerov in so vse rešljive v roku 24 ur. Zatorej, ne verjemite mitom, da zaradi laserja lahko oslepite, ker vam laser ne more skuriti ali kako drugače poškodovati očesa in po korekciji vaš vid ne more biti slabši od trenutnega stanja. Edina stvar, ki se vam lahko zgodi po laserski odpravi dioptrije je, da se rešite kratkovidnosti, daljnovidnosti, astigmatizma in pripomočkov ki jih potrebujete zaradi naštetega.

Napredna tehnologija omogoča popoln vid

Še pred nekaj leti je bilo nepredstavljivo, da lahko pacienti po opravljenem posegu laserske odprave dioptrije vidijo bolje kot so videli pred operacijo z uporabo očal in leč. Danes nam moderna tehnologija to omogoča. Nove metod odprave dioptrije se razlikuje po zmožnosti natančne meritve vseh nepravilnosti na roženici in natačno odpravo le teh. Rezultat je popoln vid, ki je po operaciji dosti boljši od vida, ki ga imate sedaj z očali in kontaktnimi lečami.

Ali ste kandidat za lasersko odpravo dioptrije?

Za lasersko odpravo dioptrije je v praksi primernih kar 85% oseb ki opravijo pregled. Osebe so primerne če so starejše od 18 let in imajo stalno dioptrije znotraj enega leta. Kandidatom lahko odpravimo dioptrijo od -10 do +6 in do +6 cilindrov astigmatizma. Koregiramo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem osebam, ki si želijo biti brez očal in kontaktnih leč.

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za oftalmologijo v Zagrebu.

Izvejte ali ste kandidat za lasersko odpravo dioptrije in si že danes rezervirajte termin pregleda. Izkoristite 60% popusta na llasersko odpravo dioptrije. Namesto 1.010€ boste plačali samo 404€.

Nazaj na BLACK FRIDAY VSI POPUSTI!


Black Friday 70% popust pregled oči za odpravo dioptrije!

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Black Friday 70% popust pregled oči za odpravo dioptrije!

Sedaj je pravi čas, da izveste ali si lahko v kratkem obetate življenje brez očal in kontaktnih leč. Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY PREGLED OČI  70% popust!

Izvejte ali ste kandidat-ka za lasersko odpravo dioptrije. Na kompletni pregled oči vam priznavamo kar 70% popusta. Akcija traja od 29.11.2019 do 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019!

Read more


Odpravite dioptrijo v jesenskem času

Spletna klinika Neuvrščeni Leave a comment  

Odpravite dioptrijo v jesenskem času, ko je dan krajši, temperature so nižje in pričenja se obdobje padavin, megle, vetra. Izkoristite vse jesenske popuste, ki smo jih pripravili za vas.

Read more


Astigmatizem ali očesni cilinder

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Astigmatizem ali očesni cilinder

Astigmatizem ali očesni cilinder je stanje očesa povezano s projiciranjem svetlobe v očesu. Lahko se izraža kot kratkovidnost ali daljnovidnost. Gre za pogost pojav, ki je prisoten skoraj v vsakem očesu in je posledica nepravilne ukrivljenosti roženice.

Read more


Pregled za odpravo dioptrije – popust

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Pregled za odpravo dioptrije – popust

Pregled za lasersko odpravo dioptrije – popust 70%. Znižana cena podrobnega pregleda vseh delov vašega očesa. Namesto redne cene 100€ boste do konca meseca novembra plačali za kompletni pregled samo 30€!

Read more


266€ popusta na vse metode laserske odprave dioptrije!

admin Articles Komentarji so izklopljeni za 266€ popusta na vse metode laserske odprave dioptrije!

Laserska operacija oči popust! Izkoristite 266€ popusta na lasersko operacijo oči in 50% popusta na kompletni pregled oči. In se za vedno poslovite od očal in kontaktnih leč 🙂

Read more


Siva mrena simptomi

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Siva mrena simptomi

Vsak lahko ima sivo mreno. Vsak dan uporabljamo našo očesno lečo za branje, vožnjo, gledanje televizije, opazovanje predmetov in naše okolic. S staranjem naša očesna leča zgublja svojo elastičnost in se postopoma zamegljuje. Preberite članek : Siva mrena simptomi.

Read more


Virtualna laserska operacija oči

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Virtualna laserska operacija oči

Prva virtualna laserska operacija oči na svetu v Bilić Vision v zagrebški oftalmološki kliniki Bilić Vision. Klinika je prva na svetu, ki je posnela simulacijo operacije laserske odprave dioptrije v 360 stopinjah. Virtualno lasersko operacijo oči lahko na ta način doživite kot pravo s pomočjo virtualnih očal samo v Polikliniki Bilić Vision.

Read more


Keratokonus zdravljenje z Cross linking metodo

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Keratokonus zdravljenje z Cross linking metodo

Keratokonus zdravljenje z Cross linking metodo 

Keratokonus je degenerativna, dedna bolezen roženice, ki se praviloma pojavi na obeh očesih. Karakteristike te bolezni so izbočen in stanjšan centralni del roženice. Keratokonus zdravljenje z metodo Cross linking je uspešno in trajno.

Read more


Kaj je siva mrena?

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Kaj je siva mrena?

Kaj je siva mrena?

Siva mrena ali katarakta je zamotnitev očesne leče, ki se nahaja za šarenico v sredini očesa. Če je očesna leča zmotnjena, vidimo megleno, manj jasno ali temneje. Pri začetni sivi mreni smo lahko le malo bolj občutljivi na svetlobo. Kaj je siva mrena in kdaj se pojavi? Siva mrena je največkrat posledica staranja, lahko tudi poškodbe, vnetja, zdravil ali je prirojena.

Read more