Pomlajevanje z lastno krvno plazmo

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Pomlajevanje z lastno krvno plazmo – 40% popusta

Za Valentinovo si privoščim pomlajevanje z lastno krvno plazmo… se je odločila Andreja. In Andreja je ena od tistih, ki bo na postopek pomlajevanja PRP za Valentinovo prejela kar 40% popusta na ceno. Za vse pa dobra novica, akcija traja do 25.3.2019! 

Ste pripravljeni na zvezdniško pomlajevanje tudi vi? Mi smo! Zato smo ceno postopka pomlajevanja PRP znižali za 40%. Namesto 450€ boste za zvezdniški tretma plačali samo 270€.

pomlajevanje z lastno plazmo

Kaj je pomlajevanje z lastno krvno plazmo PRP?

Pomlajevanje obraza z lastno krvno plazmo na naraven način obnovi in učvrsti kožo in zmanjša gubice. Postopek se lahko opravi na obrazu, vratu in dekolteju. Postopek omogoča, da vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Z majhno količino vaše krvi na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat. 

pomlajevanje z lastno plaz,mo postopek

Pomlajevanje z lastno plazmo bogato s trombocitit daje dolgotrajne rezultate obnove in pomlajevanja. Vaša krvna plazma je naravna sestavina in ni nevarnosti za zavrnitev, alergije ali druge imunske reakcije. Postopek traja eno uro in je praviloma neboleč,

Pri postopku pacientu vzamemo kri in s postopkom centrifugiranja izločimo trombocitni del plazme, ki vsebuje rastni faktor. Postopek se napravi v ordinaciji in traja 10-15 minut. Plazmo  vnesemo v pacientovo kožo z intradermalnimi injekcijami ali s tehniko mezoterapije.

Rezultati postopka pomlajevanje PRP so vidni že po enem tednu. Za izboljšan rezultat se priporoča, da se postopek po potrebi znotraj treh mesecev ponovi. Pomlajevanje PRP se priporoča osebam katerih koža je utrujena, vidno je pomanjkanje elastičnosti kože, imajo pigmentne lise ali izjemno suho kožo. Tretma se priporoča tudi pri znakih staranja kot so gube, gubice, povešena koža, pop poškodbah kože, po esetetskih posegih in za osebe ki so alergične na druge pomlajevalne postopke.

Dobro je vedeti
Postopek PRP ne vpliva na volumen in obliko. Za ta namen se pri postopku uporabljajo polnila na osnovi hialuronske kisline. Za osebe z globljimi gubami in starejše je zelo primeren postopek, ki poleg PRP plazme, bogate s trombociti, uporablja tkivna polnila, s katerimi lahko ponovno ustvarimo volumen in obliko.

Pred PRP postopkom na brezplačno analizo kože!

Da vam lahko zagotovimo uspešnost postopka pomlajevanja z lastno krvno plazmo bomo najprej opravili digitalno BREZPLAČNO ANALIZO KOŽE in vam po danih rezultatih predlagali za vas najboljšo rešitev.  

Za rezervacijo termina kliknite na povezavo: BREZPLAČNO ANALIZO KOŽE

BREZPLAČNA ANALIZA KOŽE