Mezoterapija

MezoterapijaMezoterapija z krvno plazmo

Kaj je Mezoterapija?

Mezoterapija je naravna in izredno učinkovita metoda pomlajevanja kože na obrazu, vratu in dekolteju. Spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice, gladi površinske gube, koža se regenerira, navlaži in postane elastična. Postopek deluje na globlje plasti kože, bodisi na obrazu, dekolteju, vratu, dlaneh, ali še kje drugje, in sicer na tak način, da koži povrne vlago ter pomembna hranila ali antioksidante in jo s tem vsekakor osveži ter pomladi.

mezoterapija

Postopek mezoterapija

Mezoterapija je dermatološki postopek imenovan  tudi biorevitalizacija je tehnika vbrizgavanja aktivnih snovi (vitamini, aminokisline, hialuronska kislina) v zgornje plasti kože, s številnimi vbodi z mikro-iglami.

Mezoterapija z mikro-iglami z vnosom koži koristnih snovi spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube, tudi trdovratne gube na čelu. Koža se navlaži in postane elastična, hkrati se poveča tudi proces regeneracije.

V postopku mezoterapija uporabimo lastno krvno plazmo, hialuron ali kar 14 vitaminov (A, B, C, E), ki stimulirajo glavne funkcije celic. Koktejl mešanica 24ih  aminokislin  poveča produkcijo za kožo pomembnih proteinov, kot sta elastin in kolagen. Tudi 5 nukleinskih kislin, ki aktivirajo komunikacijo med celicami kože in zelo pomembna 2 antioksidanta, ki preprečujeta poškodbo kože s strani zunanjih dejavnikov.

Mezoterapija je preprost, varen in razmeroma neboleč postopek, primeren tako za moške kot tudi ženske vseh starostnih skupin. Pri postopku naši zaposleni kozmetiki z mikro-iglami v globino kože do  0,3 mm vnašajo povsem naravne sestavine kot so hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline in lastno krvno plazo PRP. Mikro-vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Metoda ni invazivna, zastrupitev ni možna.

Učinek mezoterapije

Vaša koža je nenehno izpostavljena negativnim vplivom iz okolja. Zaradi faktorjev stresa in nezdravega življenjskega sloga je nagnjene k prezgodnjemu staranju. Kar se hitro pozna na naši koži saj izgubi sijaj in napetost. S staranjem se zmanjša prekrvavitev v koži. Zaradi česar je oslabljena oskrba s kisikom in hranili. Telo ne more izločati toksinov, zmanjša se tvorba elastina in kolagena. 

 

Ob staranju se količina hialuronske kisline v koži zmanjšuje, zato koža postane bolj suha in pojavijo se drobne gubice. Hialuronska kislina izboljša hidracijo kože ter zmanjša izgubljanje lastne vode v koži. Zato je koža videti bolj napeta in sijoča. S pomočjo mezoterapije tako nadomestimo hialuronsko kislino, ki se med staranjem naravno izgublja v koži. Z lastno krvno plazmo spodbudimo celice k tvorbi elastina in kolegena.

Mezoterapija se lahko uporablja za pomlajevanje obraza in vratu in vratu. Priporoča se pri koži ki je poškodovana od aken in že pri prvih znakih staranja. Za dobre rezultate je potrebnih več obiskov, med od 3 in 5 odvisno od značilnosti vaše kože.

mezoterapija učinek

Pri nas so vam na voljo izkušeni specialisti zdravniki z več letnimi izkušnjami na področju pomlajevanja. Vedno so vam na voljo za posvet in pogovor o postopku mezoterapija. V kolikor še niste popolnoma prepričani o pozitivnih učinkih te terapije nas pokličite in rezervirali vam bomo termin za posvet in pogovor z našimi specialisti zdravniki. 

analiza kože

Brezplačna digitalna analiza kože

V našem Centru odličnosti za estetiko in zobozdravstvo se postopkov pomlajevanja resno in profesionalno. Poleg tega, da se vsi postopki opravljajo v kliniki in da so ob tem prisotni zdravniki in medicinsko osebje, osebam pred odločitvijo za postopek opravimo digitalno računalniško analizo kože obraza in na podlagi pridobljenih rezultatov opravimo potrebne storitve. Na ta način dosegamo odlične rezultate in naša nagrada so zadovoljni uporabniki in uporabnice naših storitev.

Rezervirajte si termin za BREZPLAČNO DIGITALNO ANALIZO KOŽE s klikom na povezavo: Želim termin

Kaj je mezoterapija z lastno krvno plazmo?

Pomlajevanje obraza z lastno krvno plazmo na naraven način obnovi in učvrsti kožo in zmanjša gubice. Vaša krvna plazma je najboljše zdravilo za mladostni in svež izgled vaše kože. Postopek se lahko opravi na obrazu, vratu in dekolteju. Mezoterapija PRP omogoča, da vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Z majhno količino vaše krvi na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat. 

pomlajevanje z lastno plaz,mo postopek

Pomlajevanje z lastno plazmo bogato s trombociti daje dolgotrajne rezultate obnove in pomlajevanja. Vaša krvna plazma je naravna sestavina in ni nevarnosti za zavrnitev, alergije ali druge imunske reakcije. Postopek traja eno uro in je neboleč.

Potek mezoterapije z lastno krvno plazmo

Pri postopku najprej vzamemo kri in v napravi za centrifugiranje izločimo trombocitni del plazme, ki vsebuje rastni faktor. Postopek opravi usposobljeno medicinsko osebje v ordinaciji in traja 10-15 minut. Na obraz, vrat in dekolte nanesemo anestetično kremo in po nekaj minutah pričnemo z vnašanjem plazme v pacientovo kožo. Postoipek se lahko opravi na dva načina. Vnos z intradermalnimi injekcijami ali s tehniko mezoterapije – dermapen.

Rezultati mezoterapije z lastno krvno plazmo

Rezultati postopka pomlajevanje z lastno krvno plazmo so vidni že po enem tednu. Za izboljšan rezultat pri bolj zahtevni koži se priporoča ponovitev znotraj treh mesecev. Pomlajevanje PRP se priporoča osebam katerih koža je utrujena, vidno je pomanjkanje elastičnosti kože, imajo pigmentne lise ali izjemno suho kožo. Odlične rezulatate dosegamo pri znakih staranja kot so gube, gubice, povešena koža, poškodovana koža, po estetskih posegih.  Ker gre za naravni postopek pomlajevanje in regeneracije kože je mezoterapija odlična izbira za vse, ki so alergični na druge pomlajevalne postopke.

Postopek pomlajevanja ne vpliva na volumen in obliko. Za ta namen se pri postopku uporabljajo polnila na osnovi hialuronske kisline. Za osebe z globljimi gubami in starejše je zelo primeren postopek, ki poleg PRP plazme, bogate s trombociti, uporablja tkivna polnila, s katerimi lahko ponovno ustvarimo volumen in obliko.

Pred mezaterapijo obvezno na digitalno analizo kože!

Da vam lahko zagotovimo uspešnost postopka pomlajevanja z lastno krvno plazmo bomo najprej opravili digitalno BREZPLAČNO ANALIZO KOŽE in vam po danih rezultatih predlagali za vas najboljšo rešitev.  

V našem Centru odličnosti za estetiko in zobozdravstvo se postopkov pomlajevanja resno in profesionalno. Poleg tega, da se vsi postopki opravljajo v kliniki in da so ob tem prisotni zdravniki in medicinsko osebje, osebam pred odločitvijo za postopek opravimo digitalno računalniško analizo kože obraza in na podlagi pridobljenih rezultatov opravimo potrebne storitve. Na ta način dosegamo odlične rezultate in naša nagrada so zadovoljni uporabniki in uporabnice naših storitev.

Rezervirajte si termin za BREZPLAČNO DIGITALNO ANALIZO KOŽE s klikom na povezavo: Želim termin

AKCIJA! Mezoterapija vitamin 50% popust = 150€ Mezoterapija hialuron 50% popust =200€ Mezoterapija PRP krvna plazma 40% popust = 250€ Za aktualno ponudbo in rezervacijo termina pokličite 041 440 905.