Digitalna analiza kože in obraza

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Brezplačna podrobna analiza kože!

Za doseganje boljših rezultatov z postopki pomlajevanja, ki jih nudimo, smo uvedli storitev – računalniška, digitalna analiza kože in obraza, ki deluje s pomočjo naprednega sistema.

Digitalna analiza kože in obraza – za pomlajeno in zdravo kožo!

S slikanjem in računalniško analizo pridobimo trenutno stanje kože posameznika, določimo volumen in obrazne linije ter zdravstveno stanje kože. Podrobna analiza je pravi korak na poti do zdrave in vitalne kože in obraza. Postopek digitalna analiza kože in obraza nam pove tudi, katero vsakdanjo nego vaše kože izbrati in kaj vaša koža potrebuje.Rezultati analize in pridobljene fotografije so v pomoč našim specialistom pri individualnem določanju programa nege in pomlajevanja osebam, ki imajo takšne ali drugačne težave kože.

digitalna analiza kože in obraza

Kako opravimo analizo kože in obraza?

Snemanje se opravi v nekaj spektrih različne svetlobe in pridobljeni digitalni prikaz obraza se analizira skozi določene parametre. Računalniška analiza obraza, volumna in obraznih linij zajema tudi analizo kvalitete kože. Pri postopku analiziramo sledeče:

Gube in gubice (predel kjer se gube povečujejo z leti)

Pore (število por in velikost)

Prisotnost bakterij (bakterije v porah)

Madeži (starostni, sončni)

Barva kože (določanje karakteristik za tip kože)

Foto poškodbe (pri prekomerni izpostavi soncu)

Kaj pomenijo za vas pridobljene informacije?

Rezultati analize vam povedo kakšno je stanje vaše kože in obraza. Uporabimo jih kot vodiča pri sestavi individualnega programa pri ohranjanju zdrave kože in pomlajevanja.

Podatki, ki jih pridobimo so shranjeni na računalniku. To nam omogoča kasnejšo primerjavo kože od prvega obiska klinike do pridobljenih rezultatov po opravljenem posameznem tretmaju. Na podlagi digitalne analize kože in obraza in pridobljenih rezultatov je pot do lepše pomlajene kože in obraza individulno uspešnejša. Tretmaje, ki so še potrebni določamo na podlagi natančnih analiz in ne koristimo tretmajev, ki niso potrebni oz ne bodo dali željenega rezultata. Na osnovi tega vam računalniška analiza določi vsakdanjo efektivno nego vaše kože doma.

analiza kože

Zakaj na digitalno analizo kože?

Na vaši koži ste že opazili spremembe in kar vidite vam ni všeč. Preden se odločite za posege kot so:

botoks,

hialuronska polnila – filer,

terapija z mezoniti,

pomlajevanje z lastno krvno plazmo (PRP, PRF),

mezoterapija,

kemijski piling,

dermapen, ipd je digitalna analiza kože in obraza prava odločitev in prvi korak.

Z podrobno analizo bo pot do pomlajene in zdrave kože hitrejša in učinkovitejša. Vi pa boste z končnim videzom zadovoljni!

Brezplačna digitalna analiza kože in obraza!

Vabljeni na brezplačno analizo kože v Center odličnosti za estetiko in zobozdravstvo v Zagrebu. Analizo kože pri nas opravlja medicinsko osebje in zdravniki, ki so za to kvalificirani. Tako boste ob postopku podrobneje seznanjene z stanjem vaše kože in kateri postopki so za vas najboljša izbira. Po opravljenem postopku pa vam bomo podrobneje predstavili tudi prednosti tehnik pomlajevanja kot so botoks, hialuron, PRP mezoterapija – Vampirski lifting, Mezoniti lifting,…

Prijavite se preko povezave: Želim rezervirati termin za brezplačno analizo kože Ali nas pokličete na številko 041 440 905 in si svoj termin rezervirate že danes.