Dermapen microneedling

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Dermapen microneedling

Dermapen microneedling za lepo, napeto, sijočo kožo, brez nepravilnosti in vidno pomlajeno. Spodbudite tvorbo kolagena, elastina in hialurona na popolnoma naraven način z dermapen microneedling metodo.

Zakaj dermapen microneedling?

Z dermapen microneedlingom dosegamo izjemne rezultate pri pomlajevanju kože. S to metod odpravimo nepravilnosti na koži kot so brazgotine od aken, operacij ali ureznin, zmanjšujemo starostne gube ter izboljšamo stanja ohlapne kože. Vidno se zmanjšajo drobne in globoke gube ter hiperpigmentacija.

Dermapen microneedling delovanje

Sodobno zasnovana naprava, podobna pisalu, ki ima na svoji glavi različno število iglic s katerimi lahko pod veliko hitrostjo napravimo tisoče mikro luknjic, omogoča hitrejši in globlji vnos aktivnih snovi v kožo, Dermapen microneedling  je hitrejši, učinkovitejši in hkrati regenerira in odpravlja nepravilnosti in je manj boleče v primerjavi z dermarolerjem. Omogoča do 3.000x višjo vpojnost visoko koncentriranih učinkovin v kožo. Nastavitev globine iglic so različne, frekvenca vbodov na min je od 6500 do 9000 in to nam omogoča, prilagajanje moči terapije glede na stanje kože posameznika.

dermapen microneedling

Z postopkom microneedling kožo »poškodujemo«  na način, da se začne braniti in od znotraj obnavljati. S tem se spodbudi se proces povečevanja kolagena, elastina ter hialuronske kisline. To rezultira da se gube mehčajo, brazgotine drobijo, pigmentacije posvetlijo in pore zmanjšujejo. Povečuje se debelina in elastičnost kože ter prekrvavitev v dermisu. Drobne mikro luknjice , ki s prostim očesom niso vidne se zacelijo v nekaj urah.
Microneedling je sodobna, varna in učinkovita terapija izboljšanja strukture kože.

Dermapen microneedling + serumi

Pri tretmaju uporabljamo vrhunske dermokozmetične proizvode kot so vitamini, aminokisline, hialuron, botox,… Majhne liposomske molekule s pomočjo dermapena z lahkoto prehajajo skozi mikrokanale v podkožje in spodbujajo naravno tvorbo kolagena, elastina in hialurona. Vsaka sestavina prodre do določene plasti kože in tam opravlja svojo funkcijo. Z različnimi boosterji lahko dosežemo željene učinke, kožo zdravimo in hranimo.

Dobro je vedeti

Terapija se izvaja na 2-3 tedne. Za optimalne rezultate se priporoča 5-10 obiskov. Število tretmajev za dober končni rezultat se določi na podlagi pregleda, ki ga izvedemo pred prvim tretmajem. Rezultati so vidni že v nekaj dneh po prvi terapiji in so dolgotrajni. Popolni učinek terapije je viden 3 mesece po zadnji terapiji. Dermapen microneedling je primeren za ženske in moške. Koža je po postopku lahko od 1 do 2 dni rdeča, kar je povsem normalno. Po enem tednu lahko pride do luščenja kože. Občutek imate, kot da vas je opeklo sonce. Občutite toploto in rahlo ščemenje ter špikanje. Po tretmaju dobite navodila za nadaljnjo nego kože doma. Na delo v službo se lahko vrnete naslednji dan.

Dermapen microneedling terapije se ne izvaja, če imate aktivne akne ali herpes, ekceme, rosaceo, luskavico, opekline, akutne bolezni, vročino, kožne alergije, hemofilijo, rakava kožna znamenja, visok krvni tlak ali če jemljete antibiotike ali zdravila za redčenje krvi.

Rezervirajte termin

Pri nas vam vedno nudimo možnost prvega brezplačnega pregleda in posveta. Predstavili vam bomo podrobnejše delovanje in učinke terapije in preverili ali ste kandidat. Po pregledu in posvetu lahko opravimo tudi računalniško diagnostiko kože in pripravimo indivudualen protokol pomlajevanja za vas.

Za več informacij nas pokličite na številko 041 440 905 ali si rezervirajte termin preko spletnega obrazca na povezavi: Zanima me Dermapen microneedling

Na Video povezavi spodaj poglejte potek in prednosti postopka Dermapen mikroneedling: