Dermalna polnila

Dermalna polnila

Dermalna polnila 

Dermalna polnila ali filerji vaši koži na najbolj varen, naraven in učinkovit način povrnejo elastičnost in naravno mladosten videz. Z uporabo dermalnih polnil ali filerjev koži nadomestimo izgubljeno vlažilno snov imenovano hialuronska kislina ki jo koža s staranjem izgubi.

dermalna polnila ustnice

Uporaba dermalnih polnil

Dermalna polnila – filerji so primerni za vse, ki si želijo:

  • omiliti ali izbrisati manj ali bolj izrazite obrazne gube (okoli in med očmi, na čelu, smejalne gube, kadilske gube, vratne gube,…)
  • oblikovati ali povečati določen del na obrazu ( ličnice, ustnice, brado,..)
  • poudariti del na obrazu
  • zapolniti nepravilnosti obraza
  • odpraviti temne kolobarje pod očmi,…

Dermalna polnila – filerji poseg

V naši ordinaciji uporabljamo Juvederm, Princess in Restylane polnila, ki so ena izmed najbolj znanih proizvajalcev polnil na svetu. Terapijo prilagodimo glede na potrebe posameznika, upoštevajoč njegove želje. Rezultat je viden že neposredno po aplikaciji hialuronske klisline. Mimika obraza se ne spremeni, izboljša se tonus in videz kože, ki je že takoj po aplikaciji bolj napeta, gube pa so manj izrazne.

dermalna polnila obraz

Preden se odločite za dermalna polnila, priporočamo pregled in posvet s strokovnjakom, ki vam bo na podlagi vaših želja svetoval najprimernejši poseg. Seznanili vas bomo s pričakovanimi rezultati, podrobnostmi posega in pravilnim ravnanjem pred in po njem.

Poseg traja cca 30 min. Ker je injiciranje dermalnega polnila lahko neprijetno, področja najprej omrtvimo z uporabo anestetične kreme ali lokalnim anestetikom. Po ustrezni pripravi nato s sterilno tehniko izvedemo injiciranje polnila v dele obraza, kjer si želimo korekcije. Po posegu lahko področje kjer smo aplicirali dermalno polnilo tudi hladite.

Učinek dermalnih polnil

Trajanje učinka je različno od posameznika in od vrste polnila, ki smo ga uporabili. Novejši tipi dermalnih polnil Volbella od Juvederm zagotavljajo trajnost učinka tudi do 24 mesecev. Vsaka znamka polnil ima več preparatov, ki se razlikujejo po indikacijah in gostoti.

Vrsto preparata  izberemo na podlagi tega, kako globoka je guba, od tega pa zavisi tudi obstojnost, ki je običajno od 6 do 12 mesecev. Pri uporabi najgostejših dermalnih filerjev, ki jih uporabljamo za oblikovanje kontur obraza kot so: lica, brada, spodnja čeljusta, pa je učinek viden celo do 18 mesecev.
Trajanje učinka je poleg kvalitete in značilnosti filerjev odvisen tudi od strukture kože, načina življenja, starosti, mesta vnosa in tehnike vbrizgavanja.

www.juvederm.com
www.botoxcosmetic.com
www.restylane.com

Za doseganje boljši rezultatov se dermalni filerji na določenih delih obraza pogosto kominirajo z botoxom.

Ker je dobro vedeti

Pri nas so vam na voljo izkušeni specialisti zdravniki z več letnimi izkušnjami na področju pomlajevanja. Vedno so vam na voljo za posvet in pogovor o morebitni terapiji z hialuronskimi polnili – filerji. V kolikor še niste popolnoma prepričani o pozitivnih učinkih polnil nas pokličite in rezervirali vam bomo termin za posvet in pogovor z našimi specialisti zdravniki. 

V našem Centru odličnosti za estetiko in zobozdravstvo se postopkov pomlajevanja resno in profesionalno. Poleg tega, da se vsi postopki opravljajo v kliniki in da so ob tem prisotni zdravniki in medicinsko osebje, osebam pred odločitvijo za postopek opravimo digitalno računalniško analizo kože obraza in na podlagi pridobljenih rezultatov opravimo potrebne storitve. Na ta način dosegamo odlične rezultate in naša nagrada so zadovoljni uporabniki in uporabnice naših storitev.

Rezervirajte si termin za BREZPLAČNO DIGITALNO ANALIZO KOŽE s klikom na povezavo: Želim termin