Blog Estetika | Spletna klinika - Estetika

Kemični piling a la carte

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Kemični piling a la carte

Kemični piling je postopek, ki je namenjen izboljšanju videza kože. Pri postopku na kožo nanašamo različne kisline določene jakosti in vrste, ki povzroči nadzorovano poškodbo vaše kože.

Read more


PRX-T33 kraljevski piling

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za PRX-T33 kraljevski piling

PRX-T33 WiQo® je profesionalna italijanska linija dermatoloških izdelkov, ki na popolnoma drugačen, inovativni,  način spodbuja naravno regeneracijo kože. PRX-T33 je globinski piling, ki se izvaja brez igel, bolečin in vidnih posledic pilinga na koži. Po postopku ima vaša koža vidno opazen GLOW efekt.

Read more


Dermapen microneedling

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Dermapen microneedling

Dermapen microneedling za lepo, napeto, sijočo kožo, brez nepravilnosti in vidno pomlajeno. Spodbudite tvorbo kolagena, elastina in hialurona na popolnoma naraven način z dermapen microneedling metodo.

Read more


HIFU terapija – učinkovit nekirurški lifting

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment   , , ,

Hifu terapija je trenutno najbolj učinkovit nekirurški lifting. HIFU terapija je najnovejša metoda na področju nekirurškega pomlajevanja in učvrščevanja kože. Je sodobna tehnika glajenja gub, ki se je na trgu pojavila šele nedavno in navdušuje svet estetike

Read more


Black Friday dermalni filer

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Black Friday dermalni filer

Read more


Black Friday popust  PRP

admin Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust  PRP

Read more


Digitalna analiza kože obraza

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Za doseganje boljših rezultatov z postopki pomlajevanja, ki jih nudimo, smo uvedli storitev – računalniška, digitalna analiza kože in obraza, ki deluje s pomočjo naprednega sistema.

Read more


Pomlajevanje z lastno krvno plazmo

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Za Valentinovo si privoščim pomlajevanje z lastno krvno plazmo. Tako se je odločila Andreja. In Andreja je ena od tistih, ki bo na postopek pomlajevanja PRP za Valentinovo prejela kar 40% popusta na ceno. Za vse pa dobra novica, akcija traja do 25.3.2019! 

Read more


Vampirski lifting PRP mezoterapija

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Vampirski lifting PRP mezoterapija

Z leti naš obraz izgublja čvrstost in volumen zaradi izgubljanja kostne gostote in mehkih tkiv, kot na primer maščobne blazinice, ki podpirajo lice, ustnice in obrvi. Zaradi slabše prekrvavljenosti koža izgubi svoj sijaj, ki daje koži mladosten videz. Vampirski lifting je postopek, ki na naraven način povrne vaši koži sjaj in svež izgled. 

Read more


Mezoterapija pomlajevanje

admin Neuvrščeni Leave a comment  

Mezoterapija pomlajevanje je naravna in izredno učinkovita metoda za obnovo in pomlajevanje kože na obrazu, vratu in dekolteju. Spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice, gladi površinske gube, koža se regenerira, navlaži in postane elastična.

Read more