Blog Estetika | Spletna klinika - Estetika

Black Friday popusti v Spletni kliniki

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Black Friday popusti v Spletni kliniki

Black Friday popusti prvič v Spletni kliniki!

Izberite storitev, ki vas zanima in se vpišite na našo Black Friday listo!

Zagotovite si do 70% popusta na izbrano storitev in plačajte manj! Akcija ugodnosti traja od Black Friday 29.11.2019 do Cyber Monday 2.12.2019.

Izberite željeno storitev:

Z vpisom vaših podatkov in naročilom na izbrano storitev boste popuste lahko koristili vse do 31.12.2019! Preskočite vrsto in si zagotovite rekordne popuste že danes! Storitev se opravlja v Zagrebu.

 

 


Black Friday popust dermalni filer za gladko kožo brez gubic

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust dermalni filer za gladko kožo brez gubic

Black Friday popust dermalni filer za gladko kožo brez gubic – 36%. Akcija traja samo v času med 29.11.2019 in 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY DERMALNI FILER 36% popust!

Read more


Black Friday popust  PRP za pomlajeno in bolj napeto kožo!

admin Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust  PRP za pomlajeno in bolj napeto kožo!

Pomlajevanje z lastno krvno plazmo 50% popusta samo v času med 29.11.2019 in 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY PRP POMLAJEVANJE  50% popust!

Read more


Digitalna analiza kože in obraza

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Brezplačna podrobna analiza kože!

Za doseganje boljših rezultatov z postopki pomlajevanja, ki jih nudimo, smo uvedli storitev – računalniška, digitalna analiza kože in obraza, ki deluje s pomočjo naprednega sistema.

Read more


Pomlajevanje z lastno krvno plazmo

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Leave a comment  

Pomlajevanje z lastno krvno plazmo – 40% popusta

Za Valentinovo si privoščim pomlajevanje z lastno krvno plazmo… se je odločila Andreja. In Andreja je ena od tistih, ki bo na postopek pomlajevanja PRP za Valentinovo prejela kar 40% popusta na ceno. Za vse pa dobra novica, akcija traja do 25.3.2019! 

Read more


Vampirski lifting PRP mezoterapija

Aleksandra Selčan Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Vampirski lifting PRP mezoterapija

Vidno pomlajene z lastno krvno plazmo

Z leti naš obraz izgublja čvrstost in volumen zaradi izgubljanja kostne gostote in mehkih tkiv, kot na primer maščobne blazinice, ki podpirajo lice, ustnice in obrvi. Zaradi slabše prekrvavljenosti koža izgubi svoj sijaj, ki daje koži mladosten videz. Vampirski lifting je postopek, ki na naraven način povrne vaši koži sjaj in svež izgled. 

Read more


Mezoterapija pomlajevanje

admin Neuvrščeni Leave a comment  

Kaj je Mezoterapija pomlajevanje?

Mezoterapija pomlajevanje je naravna in izredno učinkovita metoda za obnovo in pomlajevanje kože na obrazu, vratu in dekolteju. Spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice, gladi površinske gube, koža se regenerira, navlaži in postane elastična. Postopek deluje na globlje plasti kože, bodisi na obrazu, dekolteju, vratu, dlaneh, ali še kje drugje, in sicer na tak način, da koži povrne vlago ter pomembna hranila ali antioksidante in jo s tem vsekakor osveži ter predvsem pomladi.

Read more


Hialuronska kislina za naravno mladosten videz

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Hialuronska kislina za naravno mladosten videz

Hialuronska kislina za naravno mladosten videz je učinkovina, ki jo naš organizem proizvaja sam. S časom pa se ta proizvodnja zmanjša in koža potrebuje našo pomoč. Specialisti iz področja dermatologije, kozmetologije in estetske kirurgije iz izkušenj lahko potrdijo, da kreme s hialuronsko kislino na kožo v kasnejši starostni dobi nimajo učinka, saj ta ne prodre v kožo in ne zgladi gubic. Hialuronska krema ima učinek le na površini kože, ta pa nam da občutek mehkobe in navlaženosti.

Read more


Botoks – strup ali zdravilo?

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Botoks – strup ali zdravilo?

Kaj je botoks?

Botoks ali Botulinum toksin je v osnovi zdravilo in sicer naravno prečiščen protein, ki ga proizvaja bakterija Clostridium botulinom. Deluje v smislu začasne oslabitve mišic (oslabitev traja tudi do 6 mesecev) na način, da zaustavlja impulze na poti med živci in mišicami. S tem oslabi krčenje mišic odgovornih za obrazno mimiko in izrazne gube se sprostijo.

Read more


Hialuronsko polnilo

admin Articles Komentarji so izklopljeni za Hialuronsko polnilo

Staranje privede do zmanjšanega dermalnega kolegana in progresivne izgube podkožnega mastnega tkiva, ki se odraža v obliki povešene kože, podočnjaki in gubami. Staranje kože ne moremo preprečiti lahko pa ga upočasnimo in blažimo vizualno z hialuronsko polnilo, ki so danes na trgu. Eden od načinov blaženja staranje kože je z dermalnimi filerji Juvederm.

Read more