Black Friday popust  PRP za pomlajeno in bolj napeto kožo!

admin Neuvrščeni Komentarji so izklopljeni za Black Friday popust  PRP za pomlajeno in bolj napeto kožo!

Pomlajevanje z lastno krvno plazmo 50% popusta samo v času med 29.11.2019 in 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019! Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY PRP POMLAJEVANJE  50% popust!

Privoščite si zvezdniško pomlajevanje! V paketu Black Friday popustov si z zgodnjo prijavo zagotovite 50% popusta na postopek pomlajevanja PRP. Namesto 450€ boste za zvezdniški tretma plačali samo 225€.

black friday popust prp

Pomlajevanje z lastno krvno plazmo PRP

Pomlajevanje obraza z lastno krvno plazmo PRP je na naraven način obnovi in učvrsti kožo in zmanjša gubice. Postopek se lahko opravi na obrazu, vratu in dekolteju. Postopek omogoča, da vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Z majhno količino vaše krvi na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat. 

Pri postopku pacientu vzamemo kri in s postopkom centrifugiranja izločimo trombocitni del plazme, ki vsebuje rastni faktor. Postopek se napravi v ordinaciji in traja 10-15 minut. Plazmo  vnesemo v pacientovo kožo z intradermalnimi injekcijami ali s tehniko mezoterapije.

Rezultati postopka pomlajevanje PRP so vidni že po enem tednu. Za izboljšan rezultat se priporoča, da se postopek po potrebi znotraj treh mesecev ponovi. Pomlajevanje PRP se priporoča osebam katerih koža je utrujena, vidno je pomanjkanje elastičnosti kože, imajo pigmentne lise ali izjemno suho kožo. Tretma se priporoča tudi pri znakih staranja kot so gube, gubice, povešena koža, pop poškodbah kože, po esetetskih posegih in za osebe ki so alergične na druge pomlajevalne postopke.

Pred PRP postopkom še na brezplačno analizo kože!

Da vam lahko zagotovimo uspešnost postopka pomlajevanja z lastno krvno plazmo bomo najprej opravili digitalno BREZPLAČNO ANALIZO KOŽE in vam po danih rezultatih predlagali za vas najboljšo rešitev.

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za etstetiko in zobozdravstvo v Zagrebu.

Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo : BLACK FRIDAY PRP 50% popust!

Nazaj na BLACK FRIDAY VSI POPUSTI!