Black Friday dermalni filer

Aleksandra Selčan Articles Komentarji so izklopljeni za Black Friday dermalni filer

Black Friday popust dermalni filer za gladko kožo brez gubic – 36%. Akcija traja samo v času med 29.11.2019 in 2.12.2019. Popust lahko koristite vse do 31.12.2019!Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo spodaj in vpišite svoje podatke:

BLACK FRIDAY DERMALNI FILER 36% popust!

Zabrišite gubice in osvežite svoj videz! V paketu Black Friday popustov si z zgodnjo prijavo zagotovite 36% popusta na postopek pomlajevanja z dermalnimi filerji. Namesto 320€ boste za dermalni filer (1 ml) plačali samo 205€.

Dermalni filer je najbolj naravna oblika pomlajevanja

Preparati hialuronske kisline ti deramlni filerji se v estetski kirurgiji uporabljajo v namen povečevanja volumna tkiv. Uporabljajo se za glajenje, zmanjševanje gub in polnjenje predelov kože in podkožja, kjer je prisotno pomanjkanje tkiva.

black friday popust filer

Vse o Juvederm dermalnih polnilih si lahko preberete na povezavi:https://www.juvederm.com/

Kaj so dermalni filerji?

Dermalni filerji ali hialuronska kislina je prozoren viskozen gel, dobavljen v sterilni injekciji. Je naraven polisaharid, ki se pojavlja kot pomemben sestavni element v koži, podkožju, vezivnem tkivu in sklepih. V estetske namene se uporablja preparat, ki ni živalskega izvora in je zato varen. Dermalni filer ali hialuronska kislina se sčasoma razgradi in zato ne učinkuje trajno. Trajnost učinka je odvisna od samega preparata in reakcije telesa nanj.

Dermalni filerji se uporabljajo

Za manj bolečo aplikacijo uporabljamo injekcije lokalne anestezije ali kremo, ki vsebuje anestetik. Preparati hialuronske kisline povzročajo začasno rdečino, otekanje in znake zbodljajev, kar v nekaj dneh navadno izzveni.

Dermalni filerji so primerni tako za ženske kot moške, ki želijo:

  • omilitev statičnih gub (najbolj moteče so običajno nazolabialne, glabelarne, marionetne gube, horizontalne gube načelu ter ob očesnih kotičkih);
  • oblikovanje ali povečanje  ustnic;
  • oblikovanje ali povečanje lic;
  • povečanje brade;
  • poudarjanje spodnje čeljusti pri moških;
  • oblikovanje nosu (korekcija nosne grbe, kriv nosni hrbet);
  • zapolnitev nepravilnosti obraza, prirojenih ali nastalih kot posledica staranja

Poseg z dermalnimi polnili – filerji, ki vsebujejo hialuronsko kislino se izvaja glede na potrebo posameznika in nekje na od devet mesecev do enega leta, odvisno od tega kakšna oblika polnila je uporabljena.. Poseg traja do pet do deset minut.Filerji se uporabljajo povsod na obrazu, tudi na dekolteju in rokah, kjer se pomladi videz hrbtišča rok.

Pred postopkom z dermalnimi filerji še na brezplačno analizo kože!

Da vam lahko zagotovimo uspešnost postopka pomlajevanja z detrmalnimi filerji bomo najprej opravili digitalno BREZPLAČNO ANALIZO KOŽE in vam po danih rezultatih predlagali za vas najboljšo rešitev.

Storitev se opravlja v Centru odličnosti za estetiko in zobozdravstvo v Zagrebu.

Za aktivacijo popusta kliknite na povezavo: BLACK FRIDAY FILER 36% popust!

Nazaj na BLACK FRIDAY VSI POPUSTI!